Sunday, January 2, 2011

STYLE UR HIJAB

salam

aku telah ditag oleh ENA FUZZ utk join contest ni. hehe aku tak pandai la bergaya2 dengan tudung atau hijab ni. hakhak tapi tak apa la, join saja. :)

contest oleh cik woot woot. hehe

banner contest beliau~

syarat2 (copy paste)

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )


pertaruhkan gambar ni :




hoho.. ok tak? :)

aku tag:

ana mardia
nurhidayah
fatyhah baharudin


klik saja di SINI

9 comments:

NS said...

good luck!!
suka spek tuuu....... =)

NS said...

good luck!!
suka spek tuu...... =)

aNnE said...

gud luck yer..moga menang..hehe:)

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining..wish u luck then ^^

btw jom terjah sini !

best of the best contest !

misz FaTiN said...

gudluck la dear.. ^_^

dapat adiah,, share ye.. huhu.. ;p

Mr. Swift said...

Hello! Tadi lepak sini kejap and ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy new year!

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

merahitujambu said...

macam berminat je...nnt lau x bz sy join

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

rse nk join tp segan la..huhu

NOOR FATIN said...

ns: thanx! :)

anne: thanx! :)

woot woot: thanx! :)

fatin: hakhak thanx! :P

mr swift: ok thanx! nanti sy follow anda balik. kotak follower tak keluar pulak dah. haha thanx okay!

merahitujambu: join la awk. hehe!

fadh: join jeee.. hee

ARTIKEL RAKAN BLOGGER