Friday, January 28, 2011

IN A RELATIONSHIP WITH ROBERT PATTINSON~

salam

korang busy ke? haha sebelum sambung blogwalking, aku saja nak post gambar aku bersama kekasih baru. LOL. habis macam mana?  aku jatuh hati kat mamat ni XD


gambar ni diambil kat taman petang tadi. waktu kami sama2 bersiar2 di waktu petang. bahagia betol dengan dia. sampai peluk bukan main erat. hakhak.


nama dia robert pattinson. aku harap tak de sapa kenal dia, sebab aku tak nak orang rampas dia dari aku lagi. orang ni bukan apa, pantang tengok aku bahagia sikit, mula la nak kacau daun! grr!!

baru tadi declare sebagai kekasih. syhh. diam2 sudah ek. aku dah block dari baca post ni. erk. boleh ke? boleh kot. huahua.

semoga kami bahagia =p

*caption kat bawah tu tipu je, pergi kat facebook, ada application dia. kah3*

lengan aku nampak kecik gila. pinggang ramping! hahahahahahah..

oh robert pattinson, i love you

17 comments:

h A n Y S said...

weh! mana tudung???!!
LOL~!
*tepuk dahi*
;p

.:padie_eyla:. said...

wow.! haha. ni yg nak rampas nie. =p ha3

MataHati @ MH said...

sya lagi minat sama watak bella swan dlam twilight..hehehe

Mujahadah said...

hahaha...muka x maneh..macma terpaksa.. x aci! haha

aNnE said...

eii perasan sis..anne punya tu...hahaha..ur hubby nak letak mana..hahahaha ;p

Ana Mardia said...

hahaha naik basikal nak pi mana tuuuu?jeles2

JIJI YU said...

banyak nye ko follow blog orang..eheh weh2 dah bersalin kulit dah blog ni..i like

fariza fauzi said...

hahaha tak boleh blah la gambat tu..
jeles ni !! jeles !!! C(=

LiFe KaMi said...

macam real le..hehe, mmg romantik abis..:)

Farhan Zulhusmi said...

ok....kantoi xpakai tudung..hahahaa...nice edit lah....boleh lah lepas nie gambar hamba digantikan dengan gambar rosyam noor...guna badan dy yg ketul2 tu.hahaha

aBIL said...

fatin..kau buang tebiat ke ape? hahahaha.


abes, aku kau campak mane????????

mie said...

wow!!
nak minta sign..
eheheheeee

LadyBird said...

bestnye.. jejaka tu hensem :)
nak pinjam sat boleh?

p/s : kalau berminat nak beli batik, singgah ke sini yer : http://semekbusiness.blogspot.com/

IzwanNie said...

gelak2 sy bca entry ne.. skali tgk picture awk tgah syok pel0k c robert lg la tmbah gelak.. haha.. c0mey la..kang c buah ati ngamok kang.. hik2.. awk tngk x vampire diaries?? hero2 dia lg melet0p dr c robert ne.. =p

nabilah_2908 said...

haha...sekali pndang..nmpk mcm real... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CONTEST LAGI

NOOR FATIN said...

hanys: haha tadi masa edit ada tudung sekali, tapi lekat kat muka je. haha tu bukan rambut saya. heeee

eyla: xleh! :P

matahati: awak lelaki, xkan nak minat edward pulak :P

mj: hahaha aci la aci la!

anne: dia la yang amik gambar tu..keh3! xleh2, sy punya :P

ana: saja jalan2 kat taman bunga XD

jiji: hehhee thanx!

fariza: hahaha buah hati sy! :P

life kami: tau xpeeee. haha

farhan: itu bukan rambut sy la.. haha gambar muka je saya. hehehe. boleh!

abil: ko dok tepi jap. hahaha XD

mie: meh kertas! hahah

lady: sat ja. pastu bagi balik. hehehe

izwannie: haha dia sporting la =p xtgk pn. hehe

nabilah: hahaha tau xpe

Mijoe99 said...

menarik sekali blognya..

saya harap mau juga main ke http://mijoe99.blogspot.com/ dan memfollownya

ARTIKEL RAKAN BLOGGER