Wednesday, January 12, 2011

GAMBAR SEKITAR MAJLIS HARI JADI SITI NURHALIZA~

salam

Semalam kan 11.1.2o11. hari jadi penyanyi num 1 di negara kita iaitu siti nurhaliza. yang ke berapa ek? adess. aku pun dah lupa. hehe.

Sambutan hari jadi tahun ini dibuat di JW Mariot Kuala Lumpur. Ramai juga artis yang hadir ke majlis itu, antaranya Yuna, Mawi, Lisa Surihani dan ramai lagi.

Jom kita lihat gambar2 beliau~









Happy Birthday Siti. Semoga tahun ini membawa lebih keceriaan dan kebahagiaan di dalam hidup Siti dan suaminya, Dato K. hehe

gambar aku amik dari BEAUTIFUL NARA. geram aku baca komen2 kat post tu. haha yela, masih ramai yang tak puas hati pasal AJL tu. siap kutuk2 juri2. alahai. orang melayu jugak semua tu..grr

Melayu patut mendoakan kejayaan dan kebahagiaan orang melayu bukan menjatuhkannya!:)

12 comments:

||rararara|| said...

aiyoyo, mestilah tgk la jurinya siapa..semua org2 lama n berpengalaman, no wonder la ana rafali menang, liriknya ada maksud yg tersirat ;)

maCy said...

wawawaw~ ;D

tp lirik lagu tu mmg best la~

CahayaCintaIlahi said...

oooo kakak siti superb in hIJau i lYkeee..ngeee yg ke 32 la.. huhu ;)

Amy Syaquena said...

pelik kan manusia nie terima je la seadanya dah itu rezeki dowang..

h A n Y S said...

bilalah Datok siti ni nak ada anak kan..nak jgk tgk muka anak dia..mesti comel!hehe..
biasalah tu manusia..ada je yg tak puas hati..
;)
btw, dah update hadiah utk contest, jom tgk
http://hanysapek.blogspot.com/2011/01/update-hadiah-contest.html
;D

DAUD said...

nasib siti x masuk AJL,
klu tak ada chance dia nk menang. haha

za petrelli said...

setuju.. dah rzeki ana rafali nak menang kan?

siti fatimah said...

dear.. jom join contest ! http://sitifatimahhh91.blogspot.com/2011/01/rebut-rm100-dalam-contest-pic-hitam.html

Hati Batu said...

best la smbut besday mcm tu..hehe bpe budget dia tu eak..hehe

eh...tau x pa..melayu hentam bangsa sendiri..tak tau malu tol..=)

Azmi said...

ok...aku ada sorang kawan yg fanatik giler ngn ct nih...
dia siapp buat satu album koleksi gbr ct tak kira la dari paper ke ape..yg penting gmbr ct...

nora said...

i pun g gak majlis ni, apsal takde gamba i pun nih

(Ooo lupe g dlm mimpi je =p)

NOOR FATIN said...

rara: tau xpe. ni diorg kalah juri pulak :P

macy: yup. melodi semuanya best!

cahaya: oo. yg ke 32 dah? huhu ok2. thanx bgtau. sy pn dah lupa. hehee

amy: tu la namanya manusia. xpenh puas hati..wuu

hanys: insyallah, ada rezeki ada la :) tau xpe. hehe

daud: hahah cnfrm siti menang

za: yup, dah rezeki dia :)

siti: ok2. thanx! insyallah :)

hatibatu: xtau la pulak. dia xbgtau pn..keh3. tau xpa, manusia..

azmi: aku dlu3 mcm tu la tapi dgn tomok :P

nora: hahha dalam mmpi diorg xnmpk :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER