Tuesday, January 25, 2011

FASHA SANDHA DAN JEJAI SAH PUTUS CINTA

salam

mari kita lihat keratan akhbar metro yang menarik perhatian aku pada hari ini.


KUALA LUMPUR: Selepas sekian lama mengambil sikap tunggu dan lihat, Rizal Ashram Ramli, 34, atau Jejai semalam mengesahkan hubungannya dengan pelakon Fasha Sandha sudah berakhir dan pada masa sama menegaskan bekas isterinya, Nora Danish sama sekali tiada kaitan dengan perpisahan itu.
“Dia (Nora Danish) tidak pernah masuk campur urusan peribadi saya. Apa yang berlaku antara saya dan Fasha sehingga menyebabkan kami berpisah tiada kena mengena dengan orang lain,” katanya menerusi e-mel yang dihantar kepada wartawan Harian Metro, semalam.
Kenyataan Jejai itu sekali gus menamatkan teka-teki yang sebelum ini dicetuskan Fasha atau nama sebenarnya Nur Fasha Sandha Hassan, 27, apabila berkata hanya dia dan Jejai yang tahu mengenai status terkini perhubungan cinta mereka.

Kiriman e-mel Jejai itu juga secara tidak langsung membersihkan nama Nora atau nama sebenarnya Nora Danish Mohd Hanif, 29, yang sebelum ini didakwa menggunakan keluarga bekas mentuanya untuk memutuskan hubungan Jejai dan Fasha.

Jejai berkata, dia terpaksa membuat kenyataan dan penjelasan mengenai status perhubungannya dengan Fasha berikutan terlalu banyak fakta tidak betul mengenai mereka diperkatakan media dan di Internet, biarpun dalam bentuk gosip.
“Walaupun dalam penulisan (gosip di akhbar) tidak menamakan artis berkenaan, tapi sesiapa yang membaca pasti akan mengetahui siapa artis yang dimaksudkan. Sebenarnya ia tidak pernah berlaku seperti ditulis.

“Dakwaan dia (Nora Danish) menggunakan keluarga saya untuk memisahkan (saya dan Fasha) tidak pernah berlaku. Apa yang berlaku dalam keluarga saya, saya tahu semuanya,” kata Jejai menerusi e-melnya.

Jejai turut menegaskan dakwaan mengatakan Nora gila talak amat keterlaluan.

“Saya pasti dia (Nora Danish) tidak pernah gila talak. Dia sedang mengenali seseorang, malahan saya mengenali lelaki itu. Dia seorang yang baik dan dihormati. Fasha juga tidak pernah mengugut saya. Itu adalah pasti. Dia bukan seorang yang berkelakuan begitu,” katanya.

Jejai turut menegaskan kenyataan diberikan mengenai isu perhubungan cintanya itu yang terakhir dan berharap ia tidak lagi diperkatakan atau ada pihak cuba menjadikan ia sebagai satu isu.

sumber: metro online

HANYA TINGGAL KENANGANsumber: google


nora danish sempat update twitter beliau sejam yang lepas.

Setelah dituduh bermcm mcm akhirnya terjawab. I really hope n pray selepas ini tiada lagi cerita yg mengaibkan org. Tq.


err. segalanya sudah terjawab. jejai pun dah membuat kenyataan dan semoga fasha dan jejai berjumpa dengan pasangan yang lebih baik.

If you don't know,then ask me. If you don't agree,then argue with me.If you don't like,then say it to me.But don't keep silent and judge me.

5 comments:

bighagenjo said...

biasalah tu.. putus2 ni. huhu~

- a.d.r.y.l - said...

Hhuhu....mcm2 citer fasha sandha ni

merahitujambu said...

wa...akhirnyaa...

mr.syazwan said...

ermm mcm2

bgs la gitu x layak dia jadi isteri

huhu

ika said...

fuhh . Sian Fasha . semoga ade orang yg lebih baek dapat bimbing fasha . Amin . :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER