Friday, January 28, 2011

BUBUR KACANG DAN ANGIN YANG KENCANG!

salam

aku rasa makin cinta pulak dengan template, background dan header yang baru ni. yang baru aku rasmi semalam. hik3! aku tukar sebab aku nakkan kelainan, nak bagi pembaca lebih selesa bila bertandang jat blog aku. banyak sangat dah widget aku dah buang. hoho post kat depan ni pun aku cuma buat 3 post saja. letak banyak2 buat berat blog aku je. hehe terima kasih atas komen2 dari blogger yang tertarik dengan blog ini. thanks sangat2 okay! aku akan cuba selesakan pembaca blog ni. huhu

aku tak nak guna pink lagi dalam blog. sebab nampak macam budak2 la. aku dah 22 tahun okay. nak berubah jadi matang. kahkah. tu sebab aku guna warna biru ni. tak nak terikat dengan pink je. hoho dan faiq pun puji sebab tak de warna pink lagi. haha warna biru nampak lebih matang sikit la. dari sebelum ni..

semalam aku dan mama dan abah pergi makan kat jeti lama. kat bandar chukai. sapa2 yang tinggal kat chukai, tau la kot tempat ni. hoho best kot. angin dah la kuat. kerusi2 yang tak de orang duduk abis terpelanting sebab angin kencang. hik3!

jom lihat gambar :

abah. dia yang bawak kami ke sini. ngeee


mama :)

mesti la ada aku. mana boleh tak bawak. nangis guling2 kang. haha


best gila makan kat sini. santai rasanya. udara segar, nyaman, angin kencang.. nasib baik berat kalau tak dah lama terpelanting. ngeh3


aku makan bubur kacang dengan roti. satu set tu. roti tu aku makan dulu sebab lapar, dan baru teringat nak tangkap gambar. hoho lagi satu roti abah. hehe abah pun makan bubur kacang.


mee kari. ni mama yang makan. mama kata sedap dan penuh dengan macam2 dalam mee tu. selalunya mana ada macam tu. haha!

lama gak lepak situ sampai angin dah gelap tanda nak hujan. lagi la kencang angin bertiup! aku takot teh o ais limau aku terbang je. hakhak


ada jugak orang memancing kat tepi2 tu. siap dapat ikan. haha dengan si kucing pulak buat aksi nak bunuh diri. haha ada budak perempuan ni dok halau2 kucing. kucing tu pergi duduk kat tebing2 tu. aku lari terus la. takot kucing tu terjun je. mesti tak dapat diselamatkan. T___T aku tak sanggup nak tengok.huuu harap2 kucing tu selamat la.

jangan lupa beli majalah RAPI bulan februari 2011 sebab ada kisah pasal ben ashaari dalam tu.. mama aku dah beli dah pagi tadi. hakhak mama kata dia selalu jugak buka blog ben ashaari masa dok google2. aiyook. mama aku pun BW okay. :D

segala komen anda amat aku hargai. nak blogwalking nih! jom!

7 comments:

.:padie_eyla:. said...

waaaa. seronot nye dieee. hehe

HonEyBuNNy said...

sgt2 suka bubur kacang...;-)

oya said...

wah sonoknya bersantai

nabilah_2908 said...

bestnya tmpat ni.. :)

1 set bubur kacang...berapa harganya..? ;)

cantik la blog dah berwajah baru..;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAT 1000 DINAR

She's retarded said...

sedapnya bubur kacang!

DiaUmaiNiNaz said...

wow...sedap tu bubur kacang mkn bersama roti...dah lama tak makan cmtu..

Your blog background dah cukup bagus ni..sedap mata memandang.

bighagenjo said...

uiyooo layan abes. tapi ai tak makan kacang. hee.

ARTIKEL RAKAN BLOGGER