Friday, January 21, 2011

PRODUK WANGIAN JENAMA YUNA BAKAL DILANCARKAN!

salam

kepada peminat2 setia yuna, baca ni~~!! berita gembira. yeah~~



Penyanyi YUNA khabarnya akan melancarkan produk wangian berjenama sendiri tak lama lagi. Yuna akan mengeluarkan dua versi wangian iaitu fruity candy & cool floral aqua-ish. Yuna berkata, produk tersebut telah mendapat kolaborasi dengan sebuah jenama terkemuka dan bakal dilancarkan tak lama lagi.

Yang pink tu confirm bau garang sikit la. Fruity candy coconut-y. Sesuai utk korang yang Cute but Deadly! Yang turqoise tu cool floral aqua fresh,young.. Sesuai utk korang yang dorky. Tapi mysterious.. Cewah! , kata yuna sambil menerangkan ciri2 wangian produknya itu.

wow!! best tu! kan? mesti ramai peminat setia yuna akan mendapatkan produk terbaru yuna ni. bestnyaaa!! tetiba teringin pulak nak ada produk jenama sendiri, tapi tak femes la pulak. ada ke orang nak beli nanti. hakhak

apa2 pun tunggu je la hari pelancaran produk wangian jenama yuna itu!

sumber: ohbulan.com

yunaaaaaa. nak free 1. :P

3 comments:

rozhanis said...

i like!!!
hahahahahha

sahromnasrudin said...

dia mmg usahawan yang berjaya..mari kita support dia

tomatokering :) said...

hoho , mahal tak perfume nie ? kekekek

ARTIKEL RAKAN BLOGGER