Sunday, January 23, 2011

DILAMAR MELALUI TAGGED. AHAKS

salam

anda pernah dilamar? pernah? kat laman sosial? pernah? agaga. aku pernah. baru je semalam. kahkahkah, sumpah kadang2 aku rasa lawak pun ada. entah apa betol ke mamat ni. aiyoyo. tipu la kalau aku kata aku tak penah bercinta melalui internet, ala tu. aku kenal kat friendster tuuuuu... laman sosial la kan =p

dulu2 aku ada tagged, atas sebab2 tertentu aku delete, yang ni aku buat baru, dan pastinya aku tak letak nama aku. hahahaha aku letak nama lain la yang aku reka sendiri. keh3. orang tertentu je yang tau itu aku.aku letak gambar aku tapi aku crop2 la kan. yang lain2 memang tak tau la kan. best jugak main tagged ini, orang kata tagged ni banyak yang suka lucah2. memang betol. aku selalu jugak dapat gangguan. yang penting kita la, pandai tepis ka tak. dah dia ajak webcam. jangan pulak dok ikut. dah dia mintak num fon, jangan pulak gatai pi bagi. dia ajak keluar, balas saja mak tak kasi. dia tanya banyak sangat, tanya saja, awak ni pegawai penyiasatan ke, hahahahaha serik dah diorang nak mesej aku ni. lalalala~~~ sapa cakap lucah, aku block.

aku heran betol dengan seorang mamat ni. profile dia nama jantan jalang, aku tak paham dia tu berkali-kali add aku. aku reject reject dan reject, 10x aku reject, 15x dia add. last2 aku block. seminggu lepas tu dia buat tagged baru, nama yang sama, gambar yang sama, add aku lagi. aiyoyo. hantu ke apa.aku block lagi. tak tau la pulak lepas ni muncul ke tak tagged dia yang ketiga. aku tunggu nih tunggu! aku takkan approve dia, sebab tagline dia : suka jilat **** pmpuan. siot!! gunakanlah kemudahan block user yang tagged dah sediakan. agaga!

yang ni pulak dok antar madah2 cinta kat aku. ayat bm pun tak betoi. ada jugak yang aku tak paham. haha! dia dok kat dubai. haha sanggup dia melamar aku kat tagged, mai la umah aku bawak bunga ka. baru la boleh aku pertimbangkan! wakaka!

mengapakah anda begitu manis? wah. maniskah saya? auww~ *kembang*. hik3!
apakah kau mencintaiku? aiyook. nak letak kat mana? grr


apasal ayat bm dia macam tunggang langgang ek? gahaha. kena masuk kelas bahasa ni. grr



dia nyanyi lagu percayalah untuk aku pulak dah. versi dia sendiri. keh3

dia masih bertanya dan aku balas TIDAK!


serius kalau sapa2 yang ada tagged, orang luar negara la paling banyak add. lelaki melayu ada jugak. tapi tak la sangat. kebanyakan luar negara la. aku kalau dia tulis dalam bi, aku tak balas dah. malas aku nak bukak kamus. haha!

main tagged ni banyak kebaikan dan keburukan. keburukan sangat banyak la kan. nanti la aku buat post pasal keburukan tagged, haha kebaikannya sebab banyak game kot. dan aku sangat2 suka main game cafe dalam tu!! dalam facebook lembap, dalam taggedd lajuuuuuuuuuuuu. haha dah level 35 okay. duit satu juta dah. hik3!

maaf lah, aku masih lagi mencintai lelaki melayu. kehkehkeh

pstt: dia asal dari dubai

16 comments:

CIK CIRA said...

ape itu tagged????haha....sy kuno komputer...

NOOR FATIN said...

salah satu laman web sosial la. haha

Amiey said...

waaa~ cayalah fatin~ ni musti 0rg luar negara nih.. die translate f0rm g00gle lah tuh.. hahaha... berusaha bet0l dia nak kawen ngan fatin~ hihi.. yes.. just say n0~ c0z "yes" just f0r faiq kan? kan? hihi..

Cik Mimie said...

huhuhu..bese da benda2 gini..mls kot nk layan..weee..hahaha..

Cik Embun said...

sbb tu aku x wat tagged.. pastu aku rimas gak kalau laki duk tnya benda2 merapu nih.. pastu duk panggil2 aku syg laa... dinda laaa... xmo2.. bukan jiwa aku... hahahahaa...

sahromnasrudin said...

boleh caya ke?? siasat la dulu huhuhuhh

shahsyaz said...

hahahaha...
kesian awk....

AiDa AzRyN said...

perghh... ayat dia.. haha! XD

.:padie_eyla:. said...

haha. dulu ade tagged gak. pastu sebab tak tahan sangat, delete jeee. hehe. tak suke dgn gamba2 kat tagged tuu. (-_-)'' semak mate. =p

Mata Hati said...

dulu ada tapi sekarang terbiar mcm tu jer sbb dah boring guna tagged ni.

terimalah lamaran tu.. mana tahu kot2 lelaki tu jutawan ke, putera raja ke..haha

fara said...

hahahha..

ai rasa dia bukan orang melayu ar..
cara tulis tu da macam bangla dah tu..
aiyokkkkkkkkk.. lariiiiiiiiii...
hahahha.. bahaya tuh!!

eva.syg.evo said...

haha..jaga2 cik salmah..nt terjatuh..
jatuh cinta..ekeke
faiq nk taruk mana??

ak pena gak owg propose kt ternet..tp owg afrika..haiyakk..hehehe

aNnE said...

wahaha secret admirer..ekeke
jangan layan kalau tak mahu terjebak..hahaha :D

_luVy*dUcky_ said...

hahahaha!lwk!cipa dlu mse sek ade gak..tagged ni sme nek ngn myspce,frenster sume en??pstu cipa pdm sume tgglkn fb je.:)

nur said...

Da lama tak layan tAgged.. lupe penah wat akaun tu

Mr. TN_SkY said...

wakakaka...dilamar ya~

3 Happiness Versus 1 Pain, Who will win???

ARTIKEL RAKAN BLOGGER