Tuesday, January 11, 2011

COLORCLICKZ 1st Giveaway 2011~

salam!!

selamat pagi malaysiaa! hoyeh. baru pukul 12 tengahari..err. pagi la kan? kui3. aku nak settlekan contest/giveaway dari sapa2 yang tagged aku ni..keh3.. giveaway ni ditag oleh cucu cik embun.
banyak dia tag aku dah ni..keh3. slow2 na settle :P

giveaway ni dari colorclickz!


SYARAT2 UTK BLOGGER
Blogger

1 - buat 1 entry bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"
(sertakan picture di atas ni sekali ye)
2 - Jadi follower di blog ni
3 - 'Like' fan page facebook ColorClickz
4 - Tag 3 org kawan ye (nk tag lebih ramai pon boley je :p)
(make sure dorg tahu dorg di'tag k)
5 - tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entry ni
(jgn lupe lak, nnti CC xtau yg uollz da join..okei? =_=)

SYARAT2 UTK YG TIADA BLOG
Facebook

1 - 'Like' fan page facebook ColorClickz
2 - Sila share link di bawah di wall fan page ColorClickz
http://colorclickz.blogspot.com/2011/01/colorclickz-1st-giveaway-2011.html
3 - Tag kawan facebook anda minimum 3org k ;)

hadiahnya:


2 keychain bear. sorang satu okay.

1 set pendrive pocket (1 set=2biji)

2 pasang 'couple pendrive/broadband pocket)


semua syarat2 saya dah patuhi:

1) sudah!

2) follower yg ke 270

3) dah like. cari je nama fatin vavavoom

4) tag 3 orang kawan

-atentiqa
-kak imun
-ana mardia

satgi terjah blog diorang. ngeh3

5) okay!


tarikh tutup: 4/2/2011 ( sebarang pindaan tarikh tutup akan dimaklumkan kemudian)

ok doneee!! hehehe

klik SINI utk join!

4 comments:

nora said...

alaaa comeinyeeeee

faiq said...

nk adiah je bole?

NOOR FATIN said...

nora: tau xpe. comel kan.ehhehe

faiq: xbleh!

misz FaTiN said...

chumel adiah2 die.. if free aten join ye.. ^_^

ARTIKEL RAKAN BLOGGER