Monday, January 31, 2011

BLOG BARU AKU!! ;D

salam!

semalam aku update satu post je. internet lembap gila. maklumlah hujan lebat kat sini. alahai. sejuk gila. rasa tak mau mandi dua tiga hari. haha! sejukkkkkkkk. banyak kawasan dalam malaysia ni hujan kan? kat johor dah banjir pun..wuu. jaga la diri anda masing2 okay! terutama kepada pelajar2 yang balik cuti tu, assignment jangan dilupa. haha assignment dengan pelajar bagai isi dengan kuku., takkan pernah boleh dipisahkan. haha!!

hari ini aku nak rasmi blog baru aku! haha dah lama kot buat. sekarang baru nak rasmi. sori ya kawan2, hakhak. tetiba rasa nak buat pulak blog tuu. blog tu aku khaskan untuk giveaway dan contest saja. bukan apa, aku tengok ramai blogger2 yang buat dua blog, satu blog peribadi, dan satu lagi blog untuk join contest dan giveaway. aku selalu sangat bukak blog diorang untuk mengetahui ada tak giveaway atau contest yang baru.

antaranya: cute mum, miza yusof dan nadia

ok la kan? di samping dapat lebih luaskan pergaulan, insyallah boleh dapat hadiah yang menarik kalau bertuah. dapat tak dapat soal kedua. hehe boleh jugak kenal blogger2 yang lain yang suka join giveaway dan contest. hoho betol tak? err aku akan update selalu contest2 terkini kat sidebar. insyallah. sementara aku kat rumah ni, aku akan update secepat mungkin. hoho..

sesiapa yang nak tengok blog tu, boleh la layari


nama tu aku ambil sempena aku yang sangat sukakan contest. blog ni kan fatinlovefaiq. blog kedua fatinlovecontest la. semua sekali la. contest ke giveaway ke. takkan nak tulis link panjang2. ye dak? penat nak hafal nanti. hakhak.

ikut korang ler nak follow ke tak. sebab yang ni betol2 blog rasmi aku. yang kedua hanya sampingan. contest dan giveaway sahaja! hoho. aku ramai sangat kena tag dengan orang, sampai aku tak tau nak join yang mana satu. hakhak so bila aku buat macam tu, boleh la ramai tag aku untuk join giveaway/contest dan aku akan tag korang balik. hoho

ok korang. sesiapa yang suka join giveaway dan contest, boleh la buka blog baru aku~ kehkeh

update: contest dan giveaway yang ada kat sidebar kat blog ni akan tetap ada sampai la diorang dah abis umum pemenang, baru aku akan remove. contest/giveaway yang baru aku akan update di blog baru :)

13 comments:

al_hakim said...

sampai due blog..dasyat2..=)

CahayaCintaIlahi said...

wah2 buat blog tuk contest lak ekh ..bagos2.. chaiyOk2 fatin ;)

Anna said...

bagus ada dua, sebab kalau satu saja, blog akan jadi berat,banyak banner contest/giveaway.

ch!natsu said...

waa rajinnya..~~
gud2 =)

*luv Syahnia* said...

rjin nye dear :)
gud luck 4 cntest2 tu yea



slm pknalan..hehe

platipus said...

HEBAT LA..SMPAI DUA BLOG KAU ADA!


tp bgus jugak idea buat dua blog cmni
stu utk kontest
stu utk pngisian
setuju!

Hanisah Safian said...

comell! :)

dah xde donut dah! hekhekhek :P

sahromnasrudin said...

awak ade dua blog??? hebat..saya tak mampu nak lakukan..blog 1 nie pun tak terjaga...dpt satu hari datu entri pun sy da bersyukur...

.:padie_eyla:. said...

waaa. dah ramai buat belog baru utk contest jeee. hehe. dah folo. ;)

merahitujambu said...

waa...nk bukak tpi nnt ye..napa buat blog baru>>?

nelly said...

wow .rajinlah !
=)

NOOR FATIN said...

hakim: hoho :)

cci: aah. untuk contest aje. hik3! thanx

anna: tau xpe. sy nak kurangkan blog ni jadi berat..wuu..

chinatsu: tgh rajin nih :P

syahnia: thanx!! :)

platipus: aku xnak campur aduk. aku yang pening. ahaks. thanx!

hanisah: aah. donut dah dimakan :P

sahrom: ada 3 blog. satu lagi private :P hehe

eyla: awak bila nak buat? hik3!

merahitujambu: sbb nak asingkan giveaway dgn blog yang peribadi :)

nelly: tgh rajin ni :P

lavender harum wangi said...

hahaha, aku ada satu blog pun xterjaga~ rajin ko join kontes weh.. kalau menang, meh la share2~ :D

ARTIKEL RAKAN BLOGGER