Thursday, January 6, 2011

RINDUNYA KAT KEDAH ^__^

salam

saja selak2 album semalam. terjumpa gambar2 ni masa kitorang jalan2 kat sawah padi. lupa dah nama tempat ni tapi aku masih ingat bestnya lepak kat sini. nyaman gila. angin sepoi2 bahasa. hehe kat terengganu banyak pantai je.. sawah padi tak de kot. hik3






walau aku dah tak duduk kat kedah lagi, tapi aku rindu sangat2 nak duduk sana. wuu mungkin sebab tempat kelahiran kat sana kot. hik2. entah la. mungkin la..weeee..

korang penah lepak kat sawah padi tak??

orang kedah panggil bendang =p

10 comments:

meaw said...

sawah kat tang mana tu? besh gilo kalau shoot kat sini :D

Anna Cullen said...

yea , kedah mmg best !
ngeh3 :D

platipus said...

amboi, kemain lg gmbr dating ngn faiq kt bndang!

al_hakim said...

kedah ea?dekat mane fatin?sy study kat kedah..=)

al_hakim said...

kedah ea?dekat mane fatin?sy study kat kedah..=)

nora said...

rindu sawah gakkk

lama dah tak balik kg huhuhu

.:padie_eyla:. said...

depan rumah kampung kat perak ade bendang.! best. balik kg je trus ajk sepupu g bendang petang2. hehe. =p

Gen2Merah said...

wah romantiknya

NOOR FATIN said...

meaw: ni kat kampung, dkat2 dgn kampuung pekan darat. eheh lagi satu kat highway tu. xtau la nama tempat apa. huhu

anna:tau xpe!

al-hakim: saya asal kulim kedah..heee

nora: nanti balik lari2 kat sawah tau :P

eyla: nyaman je rasa. hehe

gen2merah: hhuhu thanx :)

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.


Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



ARTIKEL RAKAN BLOGGER