Wednesday, January 26, 2011

CONTEST KAMI POSE COMEY..

salam

join contest ni. saja2 je. hakhak hadiah yang ditawarkan adalah apple iphone. fuyooh. haha join je, kalau ada rezeki, alhamdulillahh..

contest dari amni, contest pose comey.


banner contest pose comey


aku pertaruhkan gambar ni:


gambar ni diambil oleh  masa kitorang budak2 sk kulim buat reunion kat kulim. semua ni kawan2 masa sekolah rendah dulu dan bila umo 21, kami buat reunion. haha

dari depan, aku, rozhanis, faizal,
belakang: natasha dan leman

leman dengan faizal tak de blog.pergi cari diorang kat facebook. ahaks


saya join contest ni sebab kami memang comel XD

hadiah utama:

handphone apple iphone

atau

rm100 + topup rm50

tag:

ana mardia
mujahadah
cucu cik embun
fatyhah baharudin

tarikh tutup: 25/2/2011

klik SINI untuk join

8 comments:

nora said...

apsal adiah dia gempak sangat tuh???

tenganga mulut sat

merahitujambu said...

good luck eh

kay_are said...

series adiah die iphone?? mantap betul!! ni rase nak join gak ni.. huu

HonEyBuNNy said...

;-) good luck...;_)

nelly said...

gud luck . ..

NOOR FATIN said...

nora: tau xpa. huhu terkejut jugak

merahitujambu: thanx!

kay_are: aah. pegi tgk blog dia. hehe

honeybunny: thanx!

nelly: thanx!

NOOR FATIN said...

nora: tau xpa. huhu terkejut jugak

merahitujambu: thanx!

kay_are: aah. pegi tgk blog dia. hehe

honeybunny: thanx!

nelly: thanx!

amny.. said...

thnx join...

memang cumey...

goodluck yepp..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER