Saturday, January 1, 2011

6 LAMAN WEB SOSIAL AKU. KEH3

salam

arini masih lagi 1jan. hehe lambatnya masa berlalu. hehe ni entry kedua aku tulis arini. saja boring2 tadi. aku tengah taip ni sambil tengok drama lepaskan aku pergi. lakonan aaron aziz yang kacak2 dan sangat2 kacak walau pun ada anak2 dah.. hehe

banyak sangat laman web sosial dalam hari ini. macam2. banyak yang aku dah buang. antaranya skype dan hi5. itu memang betol2 aku bosan sampai aku delete terus. haha. dasyat kan.. weee.

jom2 lihat 6 laman web sosial yang aku ada.


twitter. lama dah aku buat tapi baru2 ni je aku aktif balik. skrg tweet aku dah 1000. masa aku print screen ni, belum sampai 1000 lagi. haha best gila rupanya twitter ni. hoho background gambar haris idola kecil 3. motif?? saja =p aku sayang twitter banyak2. follower baru 81



tagged. tagged yang kedua aku dah buat, yang 1st aku dah delete. yang num 2 ni aku tak guna nama aku. keh3., saja. aku tak nak org kenal aku. gambar pun aku crop letak mata je. keh3, skrg friend dah 300++. nak add? grr, search sendiri :P


ni kegilaan aku dulu. sumpah sangat gila dengan myspace dulu. ni myspace keempat aku. guna emel skrg. 1st emel, ex aku, fazlan buatkan. num2, aku buat tapi bila dah putus, pasword pun dah tak boleh bukak. aih. num3, 'kawan' nama ijal buatkan. budak gombak. ada je sampai skrg. tapi aku tak penah bukak dah. yang tinggal hanya kenangan. hihi yang ni arief buatkan. kawan masa sekolah menengah, background tu ali budak grup 1989 buatkan. hoho sweet kan. ada bunga2..aku dah lama gila tak on9 myspace. budak2 dulu je, skrg dah matang okay. :P friend ada 2800+


frienster! haha friendster ni dulu pun kegilaan aku jugak. sangat2 la kan. dan friendster yang menemukan aku dengan faiq. background? comel kan. aku suka. bulat2. hehe warna dia lembut je. aku jarang dah bukak friendster. yang tinggal hanya kenangan.. friend ada 941


formspring. dulu aje hangat membara bila buat ni. haha skrg dah tinggal hangat2 tahi ayam. erk. soalan 754 aku tak jawab lagi.. arghh.bila ntah nak abis jawab soalan2 ni,, aih. penat kot. dah berbulan2 aku tak tanya org, org still tanya aku lagi..wuu. background? sedap kan kek tu =p


facebook. HAHA kegilaan remaja masa kini. sapa yang tak de facebook, susah nak jumpa la kan. ada jugak la tapi tak ramai. hoho. kawan ada tak sampai 700. hehe hanya yang betol2 kawan je akan stay dalam fb aku. banyak dah aku remove. blogger pun ramai. nak add? search saja. bagitau dulu anda blogger :P


majoriti pink kan? haha sebab aku suka pinkkkk!!

laman web sosial apa yang korang ada tapi aku xde?

10 comments:

lavender harum wangi said...

yeahh~!! aku ada semua yg ko ada.. hahahahha :D tapi fb je yg plg aktif skrg ni :D

AiDa AzRyN said...

byknye laman web sosial anda.. :D

aNnE said...

wah banyaknye..hehe

anne nak handle fb n blog pun terkial2 ag hahaha

Heidi Shafiq said...

wow banyaknye.. aku de fb n blog je.. eh 1 ade 1 lg.. ym! :P

nuyuEna said...

sy ade myrakan ngan tumblr...yg ats tu..sume da ade..jd..total ade 8 la..haha

Aizam said...

facebook tu tetap kaler biru.. :D
kalau pakai ubuntu ke, linux ke, leh la tuka ke kaler pink..

platipus said...

hi5 ada?

platipus said...

hi5 ada?

Azmi said...

haha sampai 6 dia punya lama sosial..memang sosial la..haha kiddin la...

NOOR FATIN said...

ika: wah. haha aku aktf twitter =p

aida: yg aktf beberapa aje :P

anne: haha blog la paling aktf

heidi: ym pn aku ada. haha

nuyuena: xreti main tumblr. hehe

aizam: wah xpandai la. hoho biar je la warna biru :P

platipus: dulu ada tapi dah delete. haha

azmi; hahaha :P

ARTIKEL RAKAN BLOGGER