Saturday, December 18, 2010

TERUKNYA AKU RASA~~


sekarang, emosi aku teruk sangat2
ada budak kata aku ni terlalu emo
tapi pernah diorang rasa apa aku rasa??

result sangat la terukk
walau subjek semuanya lulusss....
dan tahun depan dah boleh konvo
tapi aku rasa sedih sangat2
awat teruk sangat result???

fyp aku rasa paling2 teruk~~
arghhh...
aku cuba menerima kenyataan :(


*skrg down sgt2.. xmampu nak cakap apa2 lagi dah*

11 comments:

Amiey White said...

sabar dear~
setiap apa yg berlaku tu ada hikmah .

berdoa pada Allah and b'syukur dengan result yg dapat ni semoga awak dapat control ur emotion macam amiey kuat emo gak~
sometimes dekatkan diri fengan tuhan itu ubat terbaik untuk diri yang tak stabil...saya doakan kawan amiey ni :)

Mata Hati said...

yang dah berlalu takkan boleh diulang balik.. teruk atau tak, itulah hasil usaha adik selama ini.

sama seperti masa saya terima result dulu, mmg tak seperti yg diharapkan. tapi x frust sbb hari esok bukan ditentukan dgn result tu, tapi atas usaha kita sendiri

Noor Liana Johari said...

sabar weyh
aku punya fyp pon cm hape je
huhu:(

platipus said...

ada hikmah..sbr

Ana Mardia said...

sabaq fatin..ana pon dpt teruk jgk wlpun lulus smua..huhu sedihh

Nur Ardilla Najwa said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

.:padie_eyla:. said...

sabarr. tu suma dugaan. ;p chill okeeii.

misz FaTiN said...

b strong k..
setiap yg t'jd [asti ada hikmahnye..

sizuka[Izzati] said...

sabar ea fatin.setiap yg tjadi ada hikmahnya.be strong girl!

NOOR FATIN said...

amiey: thanx sgt2. sy dah bleh trima knyataan. ni smua usaha sy yang sy termampu. :) thanx sgt2 k..

mata hati: betol awak. sy dah bleh trima knyataan. mula2 rasa mmg la pahit. down sgt2. insyallah, gagal sekali bukan bererti gagal selamanya..thanx!

liana: wuu. aku dapat gred yang tak berbaloi dgn usaha aku.. redha je la..wuwuwuw

platipus: thanx!

ana: wuwuw.. sabar je la ana.. nak wat mcm na dahh,

ardilla: salam. ok awak :)

eyla: thanx sgt2 k!

misz fatin: insyallah.. harap2 mcm tu la.. redha je la..:) thanx k

izzati: thanx izzati! :)

nora said...

chill okay. takmo pk benda yg dh lepas. tink 4 future. nak cari kerja ke, nak sambung study lagi ke okay.

dah dah dah senyum sikittttt

ARTIKEL RAKAN BLOGGER