Monday, December 27, 2010

SEDAP TAK?

salam!

minggu ni aku makan sedap2. waa. sedap sangat2. hehe tambah2 mama yang masak. memang aku makan banyak la kan. kalau kat kedai makan sikit je. percaya tak? korang rasa aku tipu ke tak? mestila yaa! haha rugi woo bayar mahal2 makan sikit..keh3

mama aku macam biasa masak nasi daging lagi. hoho. dari aku kecik2 sampai aku besar ni, mama selalu masak nasi daging. sapa yang rasa, mesti nak lagi! hahaha. suka2! nyum2!

gambar di bawah. macam biasa. teringat kata2 lynna, *pic paten.. tak sah kalau xde makanan. haizzz =,= lapar* keh3 check it out babe


ni sambal tumis daging. hehe


ayaq asam. org kedah kata. sedap woii! kena cuba ni! haha

menu utama: nasi daging. aku penah beli kat kulim dulu. tak sedap. wuu. mama aku buat lagi sedap.

yang hujung tu sambal belacan, memang complete set la kan. sedap2!


masa 25/12 tu, mama aku buat ketupat. teringin nak makan katanya. hehe selalunya time raya je baru jumpa ketupat kan. hehe ni tak.. dapat jugak makan ketupat. ketupat pulut okay. bukan nasi impit. hehe aku boleh la sikit2 balut ketupat. sekali dua jadi la. haha

ketupat pulut. kat terengganu ada ketupat goreng tau. hehe

ni pulak rendang ayam. hehe rendang daging aku lupa nak snap pic. hoho semuanya sedap2!



hehe sedap tak? suka tak? hehe kalau nak cuba boleh la datang umah aku yang jauh dari bandar ni. hik3! sure korang nak lagi!! promote2!

8 comments:

Cik Embun said...

fatin..
nak!!
suapkan...
hahahaaaa

platipus said...

kau suka bg aku lapar!..grr

nur hidayah said...

yaaa macam hari raya lak :P
xpena nampak ketupat goreng

sizuka[Izzati] said...

hooooooo dugaan dugaan.seronoknya makan!*gulp*~

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

mak ak pn msak nasik daging gk ahd ri2..hehehe

NOOR FATIN said...

cik embun: nganga cepat. hahaha

platipus: hik3!

dayah: kat tganu byk la dijual ketupat goreng. hehe

sizuka: meh sini meh. hehe

fadh: sedap tuuu..

nora said...

siap ada ketupat??

mak...nak ketupat pulut gakkkkk

Mujahadah said...

nassik daging! oit...sodapppp

ARTIKEL RAKAN BLOGGER