Saturday, December 4, 2010

KULIM DAH ADA MC DONALD'S!

salam

sejuk gila time ni. aih. kemaman dan kuantan hujan ja dari pagi tadi. aku tadi pergi kuantan, ada kenduri kahwin. banyak sungguh kejadian sadiss yang berlaku. esok la aku update! gahaha

pada yang tak tau, kulim dah ada mcd! hoyehh~ setelah sekian lama. hahah kulim dah maju woo. ada wayang, ada karaoke, ada bowling, ada mcd. :D dulu2 kalau nak makan mcd, mesti kena pergi sunway atau pasific. skrg kulim pun dah ada. sebelah KLC. bukan KLCC. hehe.

dan aku rasa sangat2 bahagia la kan. tak best kat kemaman ni., wayang xde :P


1 dec dah bukak dah. diorang kata punyalah ramai org. grr. aku jeles sebab aku xde! argh. nak cepat2 balik kulim, nak makan mcd! err. tak perasan pulak, kat chukai ni ada ke tak ek mcd??? xde kot. yang aku penah nampak kfc dengan pizza je. kui3

tadikan, aku geram sangat la kan. ada jugak melayu kita yang jenis tak bertimbang rasa. muka memang la melayu, seusia bapa kita jugak. tak tau la pulak kalau warganegara lain. kitorang singgah kat shell, sebab nak isi minyak. tau la minyak naik kan? tapi aku bukan nak cakap pasal minyak, nak cakap pasal pakcik tuu!!

kereta dia isi minyak dulu, ada la pembantu kat stesen minyak tuu. tolong isi minyakkan, dia dengan slumber keluar pergi toilet. lama pulak tuuu. isi minyak kejap je kan. pastu siap masuk dalam kedai kat situ, beli macam2, dia tak fikir ke kereta beratur kat belakang punya panjang sebab tunggu kereta dia?? apa salahnya pegi ubah dulu kalau ye pun nak pegi toilet dan membeli belah dalam tuuu.. aih. memang xde perasaan pakcik ni. keluar muka slumber gila. xde rasa bersalah langsung!

alahai, sabar je la. fikir2 jugak la hal orang lain. jangan penting diri sendiri. ingat sama orang2 kat belakang ni, punya lama tunggu. pembantu kat shell tu kejap je pun isi minyak. aihh.

pada semua, bertimbang rasa la sebab jalan raya ni bukan milik kita sorangg :)

14 comments:

meaw said...

wah, bole belanja meaw nie ;)

~cUmIeChIqI~ said...

wee,,tahniah la da ade mcd.
p.dickson bile tah nak ade..huhuhu

Tatie Atikah said...

nk meluah sekali,,,perlis pun ble tah nk ada mc'D...huhu

Bayu Kenangan said...

wah... pasni leh makan double buger... layan Mc Flury best juge

AiDa AzRyN said...

whoa! lama takp mcd.. kat perlis xde mcd.. lau nk mcd mst kna p jitra or alor setar.. huhu

sizuka[Izzati] said...

whoahhhhh syok oh da ada mcd.tiap2 ari leh pegi.kekeke~

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mcd..;D i'm loving it too!:D

NOOR FATIN said...

meaw: bleh2! hehe

cumie: nanti ada la tu..hik3

tatie: hohoho nanti ada la tu..hehe

bayu: tau xpe..sedapnyaa!!

aida: nanti ada la tu.. kulim pn baru je 1st time nak ada mcd. hehe

sizuka: tau xpe. hari2 pegi situ :P

fifiey: me too! :D

Ana Mardia said...

haha ana yg kat kulim ni pon xtau mcd tu dah start beroperasi..wakakaka igtkan baru nak bina

NOOR FATIN said...

ana: dah siap la ana.. nanti kita pi sama2 k..hahaha

lynn said...

berita baik utk sy jgak.....
nnt kalau blk kg suami (sedim) ley la singgah mcd jgak....waaahhhh.... best

NOOR FATIN said...

lynn: yeah.. bestnya.. hehe

zaikulim said...

akak dah pergi best sgt tak yah ke seberang jaya lagi kalau nak mkn..

NOOR FATIN said...

sy xsabar2 nak pegi. hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER