Tuesday, December 28, 2010

SAYA BLOGGER TERENGGANU

salam!

nak join segmen yang dibuat oleh blog pilihan malaysia ni! nak jugak berkenalan2 dengan blogger2 tempat sendiri. ye dak? hehe

Nama anda: Noor Fatin

Status anda: bujang lagi. belum berkahwin. sudah ada buah hati ;D

Cara hubungi: emel saya, fatin_uniklmsi@yahoo.com.
facebook: search nama Fatin Vavavoom

Daerah/ Jajahan: Kemaman

Tempat tinggal: Bukit Mentok, Chukai, Kemaman

Apa yang menarik kat tempat anda:

1) pantai teluk mak nik/ pantai kemasik/
2) kepok, sata dan otak2 yang sangat sedappp!
3) Mesra Mall, ada pawagam, ada bowling, yang penting ada big apple
4) TATIUC
5) kawasan perindustrian
6) kuala kemaman- tempat dapat ikan yang fresh2! cenderamata yang best2 contoh siput

Pantai Teluk Mak Nik

Pantai Kemasik

macam2 lagi yang menarik yang ada kat kemaman ni. datang dulu okay?! hehe

selamat berkenalan dengan blogger2 terengganu :D

nak join: klik saja di SINI

10 comments:

Fieza79 said...

salam perkenalan..

cantek2 gamba...

xDer said...

salam perkenalan :)

NOOR FATIN said...

salam perkenalan :)

misz FaTiN said...

fatin pula blogger melaka!!!
pantai kat terengganu cantik,,pnh skali je g ganu..hehe.. ^_^

Misz Nuriz said...

salam kenal jgk dr negeri jiranmu.. ^^

Cik Mulat said...

kt pernah g terengganu...best..masa tu g pulau kapas..4hr 3mlm...hehe...

NuSaNa NoSa 91 said...

yezza~ trg tetap di hati.. tehehehehehee~ ^_^

NOOR FATIN said...

fatin: hehehe mmg kat sini cantik pn =p

misz nuriz: salam pknalan jgak :)

mulat: waahh.. best tu.. hehe

nusana: yeah!

Hishyamuddin said...

oooo.org kemaman...

.vna erman. said...

nice blog ;)
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

ARTIKEL RAKAN BLOGGER