Wednesday, December 1, 2010

SY MAU OLE2 DARI LANGKAWI!

salam

ni contest sebenarnya. hehe saja join. best jugak. banyak link contest yang aku dah kumpul utk join. keh3. tapi ikut turutan dulu la ye. hik3

ni contest dgn haiwan kesayangan atau barang kesayangan. gambar aku dengan kucing lama dah xde..wuu. so xleh la letak. faiq je banyak :P contest ni dari miszalina.



banner contest ini


pertaruhkan pic ni :


teddy bear yang saya sgt2 sayangggggggg~~ nape? syg la. hehe yang warna kelabu dari sy kcik2. yang warna pink dari tahun 2008. ni la barang yang paling sy syg, kalau xde teddy bear masa tido, memang tak boleh tido. wuwuwuuw.

tarikh tutup: 13/12/2010

jom la joinnn!! just klik SINI


hadiah??

tgk la tajuk ^__*

9 comments:

m!sZ zAL!nA said...

comam n cute.. present dr faiq ker? hikhik... gud luck dear..

NOOR FATIN said...

yang no 1 dari abah. no 2 duit sendiri. kekekeke ok sama3

NOOR FATIN said...

eh. nak ckp thanx tadi. hehe

MSS said...

hoyohh..ak mau itu rabbit~..kacak~

NOOR FATIN said...

amek2! hehe

misz FaTiN said...

nak bear 1 bule?..huhu..

gudluck..^_^

Al said...

gud luck gk..

NOOR FATIN said...

misz fatin: bleh je :P

al: thanx!

hans said...

gudluck

P/S : Baru Cadang Nak Jadikan Wayang Tu Macam Rumah Sendiri Tadi

ARTIKEL RAKAN BLOGGER