Friday, December 3, 2010

BLOG OH BLOG

salam

tak penah lagi join segmen bersama blogger terkenal, abg ben ashaari. kali ni tergerak hati nak join. hehe best jugak blog ni. setiap masa update. setiap masa aku baca entry dia. kui3

ni header blog beliau :)


dalam segmen... BLOG OH BLOG!!


1 ) usia anda berblog.

terjebak dalam dunia blog pada februari 2009.

2) sapa mempengaruhi anda utk membuat blog.

BALQIS!! aku terpengaruh nak buat blog selepas baca blog dia. haha serius, dan dia jugak la yang banyak bagi ilmu kat aku tentang selok belok blog ni. hehe thanx bal :)

3) Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog

umpama diari, umpama kehidupan peribadi, isu2 semasa, gambar cantik2. :)

4) Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog

- BALQIS - cara2 buat blog, layout, side bar.
- SYAIRA - layout yang cantik2 dan comel2
- SITI MASHITAH- lagu dan shoutbox yang comel
-AKAL TUNJANG- pasal keberatan blog, berjaya membuang widget2 yang tak penting.
-FAIQ ROSLAN -nuffnang
- CIK EPAL- isi yang menghiburkan :)

5) Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT

- blog boleh jadi tempat luahkan perasaan atau apa yang kita rasa. jadi peneman, dan kita akan dapat informasi berguna dari mana2 blog.

6) dalam 100 patah perkataan, apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda?

pada saya, blog ni boleh dikatakan sebagai diari, utk tempat kita meluahkan perasaan, dulu blog saya ni penuh dengan kemarahan je, entry yang lepas2 la. terutama pasal ex boyfriend, apa saya geram dgn dia, saya akan tulis dalam ni, bila lama2 saya dah tak tulis dah. selalu saya tulis pada kehidupan harian saya, isu semasa, dan saya selalu jugak join contest disamping dapat mengenali blogger2 yang lain. apa yg saya rasa menarik, saya akan tulis di sini. saya rasa banyak info berguna dalam blog ni tambah2 kalau kita rajin blogwalking :)


tarikh tutup : ahad ni yee..tengahari. 5/12/2010

jom la join. dapat jugak berkenalan dengan blogger2 yang lain :)

klik saja di SINI

13 comments:

hans said...

wow
best nih

P/S : Uncle Seekers Disaman. Good Job!

P/S : Contest Cerpen Sesedap Rasa

NOOR FATIN said...

join la hans :)

INDONESIA SIAP BERSAING DI SERP said...

semangat aja ya ngeblognya

Matika Love said...

semua boleh join...saya bangga menjadi blogger malaysia..saya dh pilih blog ini..sudi2 aw singgh...

rabiatul said...

keep on bl0gging ^_^

Hishyamuddin said...

yeah...teruskan blogging

hamzah ian said...

waaahh.. ben..

NOOR FATIN said...

matika, rabiatul, hishyamuddin, n hamzah: thanx! hehe

Azza Firza said...

salam singgah, jemput ke blog buruk saya jugak ea? hehe, nice entri, keep it up oke (:

Aisyah AR said...

salam blogger!! keep it up!!huhu... nuffy sleep =(

NOOR FATIN said...

salam azza.. ok2! thanx! hhehe >)

salam aisyah.. thanx! oh nuffy ngantuk tu.. hehe

aienzcruzzle said...

jalan2 cni dri blog BA..
jemput singgah blog saye..
http://aienzcruzzle.blogspot.com/
♥♥♥♥

NOOR FATIN said...

aien: ok ain..thanx!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER