Wednesday, December 29, 2010

AWARD DAN TAG LAGI! ;D

salam

post ni aku mahu melangsaikan tag yang blogger telah tag nama aku dan award yang mereka bagi. hehe thanx sangat2! dari dulu sampai skrg aku tak henti2 terima award dan tag! hik3! thanx pada yang masih ingat aku ni haaa.. hoho :P

1st, award dari cik lavender harum wangi. aku kenal dia kat facebook, group kaki blogger. hehe bestt!

klik SINI utk jejak ke blog beliauu~



Nama Teman?




Kenapa pilih dia sebagai teman?




Dah berapa lama anda bersama dia?



Apa pendapat anda tentang orang yang memberi anda award ini?

Sweet sgt2! ika sweet! hehe

Thanx yaa! LAVENDERHARUMWANGI


2nd, award dari cik TIM. hehe klik SINI utk terjah blog beliau.



ada syarat2nya pulak. hehe


1) thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender.

nak ucap banyak2 terima kasih kat cik tim kerana memilih blog ini utk menerima award yang best ini. hoho nak kenal cik tim boleh klik SINI

2) share 8 facts about yourself

1) anak tunggal~
2) sudah berpunya
3) suka memendam rasa dan kadang2 menjadi pendendam
4) suka warna pinkkk.. kalau boleh semuanya nak warna pink! haha
5) tak reti masak buat masa skrg! fakta weyh! bukan auta! keh3!
6) tak ada alat mekap. cuma ada lipstik dan bedak
7) pakai kasut size 5
8) benci perampas! fakta nih!

3) Give this award to the other bloggers who deserve it

LYNNA
HIDAYAH
ANA MARDIA


:)

yang terakhir iaitu dari NADIAH. klik SINI utk berkenalan2 dengan beliau~


thanx banyak2 sebab bagi award ni okay? cantik. haha. cuma soalan2 dalam warna pelangi. aisey, akak kena pakai kanta pembesar utk baca soalan tu sampai habis. kui3! rabun warna dah rasanya.. agaga XD

1) sila beritahu nama penuh kamu tak kisahlah sampai nama datuk moyang kamu

Noor Fatin Bt Othman Bin Mat Zain Bin Hussien Bin......

2) Kamu suka warna pink tak?

suka!

3) Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan pemberi tag, apa kamu nak cakap pada dia?

dik, jangan buat tulisan warna warni lagi. akak pening. hik3! ok x? hehe

4) siapa paling comel? maher zain atau kamu?

dua2 comel. kan? fakta weh! HAHAHA

5) Mana lagi sedap.. kek atau aiskrim?

KEK.

6) Bila tarikh lahir si pemberi taggie ni? kalau kamu ingat kamu hebat!

6 march 1997. ada kat profile dia. hoho

7) Ain Maisarah, sapa kah dia?

ntah. sapa tu?

8) Ceritakan sejarah kamu membuat blog.

setelah mendapat kekecewaan dan terpengaruh dengan balqis

9) apabila harijadi kamu, kamu nak saya *pemberi taggie* beri apa kat kamu?

belanja pizza hut dah cukup. keh3!

10) wajib tag sepuluh org!

sepuluh org pertama yang jejak kat sini, tag ini utk korang! tau tau! amikkk. hehe


ok dah! tamat! keh3! :)

4 comments:

lavender harum wangi said...

hahaha~ sweet la sgt.. semoga berbahagia dgn encik faiq.. kawen jgn lupa jmput~ hehe.. :D

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

10 org pertama??
ak rse ak org ke sebelas..
too sad =(

NOOR FATIN said...

ika: thanx! hehehehhe ok! :)

fadh: jawab gak. xkira! heee

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

hahaha
nnt2 la ek..
tgu kerajinan dtg..
fuh~

ARTIKEL RAKAN BLOGGER