Thursday, December 9, 2010

PHOTO CONTEST: MY BESTFRIEND FOREVER!

salam

contest tentang kawan baik. 1st time join contest2 mcm ni. selalunya contest gambar sendiri ja. hik3.. contest ni dari cik siti

banner contest ini :)


aku pertaruhkan gambar ini :

mereka adalah BFF saya~ yeah!


yang kiri nama shafiza, yang kanan nama atikah. atau aku panggil kak ika. yang tengah2 tu aku.. keh3. aku start kenal shafiza dari orientasi lagi, 1st day daftar kat msi. julai 2007. dengan kak ika pun sama. kitorang satu kelas. hehe aku dan shafiza memang rapat dari sem1 sampai la last sem. dengan kak ika, aku start rapat masa sem3, sebab aku dok satu bilik dengan dia. diorang baik sgt2. walau banyak dugaan yang kami tempuhi bersama, kami tak pernah putus asa dan tak penah jadikan dugaan itu utk memutuskan hubungan kami, skrg kan dah habis belajar. shafiza dah keja. aku dengan kak ika masih mencari.. :) syg mereka sgt2. mereka byk ajar erti kehidupan dan sahabat.


tarikh tutup:

31/12/2010

jom la joinnn! 3 pemenang dicari okay? hehe

klik saja di SINI utk join dan utk maklumat lanjutt

6 comments:

Mujahadah said...

x nak join..tapi...best kan ada dekat dgn BFF....mJ pny BFF jauh2

cik helena said...

dah lama tak jumpe kawan baik!

AiDa AzRyN said...

Gudluck! ^^

NOOR FATIN said...

mujahadah: betol2. best sgt.. sama la..huhu


helena: me too. wawawawa

aida: thanx!

Siti Noraisyah said...

Thanks for joining this contest! Gud Luck..^^

NOOR FATIN said...

thanx! ^__^

ARTIKEL RAKAN BLOGGER