Thursday, December 9, 2010

JOM MAIN TEKA TEKI.. HEHE

salam

tetiba dapat idea ni. hohoh saja lepak2 tadi sambil tengok tv.. aku snap pic ni. haa. kenal tak sapa yang berbaju merah tu??


aku cuma nak korang teka, apa tajuk cerita yang sedang hangat ditayangkan skrg?? tajuk cerita yang aku snap satu saat tu. hehe..

korg teka nama tajuk cerita tu, xpayah buat entry, cuma komen kat sini, tuliskan jawapan dan letak link anda.

dua org yang terpantas dan jawapan yang paling tepat, aku bagi ganjarannya. errr..err.. aku akan promote blog kalian di post yang berikutnya.. boleh? cukup la kan. hehe sebab teka teki ni senang sangat..keh3..

dua org akan ku promote blog kalian lain2 post. yeah~ dapat jugak para blogger yang datang view blog aku berkenal-kenalan dengan diorg..hik3

ok. sapa cepat dia dapat k!! so cepat2 jawabb~ kalau xda sapa jawab dengan betol, langsung tak tau, aku akan bagi hint. hehe rasa ramai yang tahu niii.. kui3.

aku dah set comment moderation supaya jawapan korg takkan boleh org lain tiruuu.. :)

ok! thanx! :)

12 comments:

zOuL_iMMe said...

Putera Katak! haha

AiDa AzRyN said...

Citer putera katak! ^^

eiyda said...

fazreen rafi...atau watak dalam citer tu "zamir"...tajuk citer Putera Katak...kalau tv3 tayang kul 4:30 ptg, tv9 kul 8:30 mlm...btl x??hehe

syaz rini said...

putera katak..
tb 9..
8.30 malam..haha..
http://syazrini89.blogspot.com

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

cerite putera katak..muahaha.. men try jer nie..td tgk mcm cite tu.rse mcm cite tu..hrp2 tol la..ngeh3!..

http://nudtzlovar.blogspot.com

aniji said...

ini cerita putera katak..hehehe

zaikulim said...

PUTERA KATAK

http://zaiikulim.blogspot.com

misz FaTiN said...

Cite Purera Katak..
Myfaveret ni..hehe

Muslimah Optimis said...

salam...

saje je nak teka jugak.. heheh..walhal dah lama tak tengok TV... dok hostel biasala...
nak tgk on9 line tenet plak lebih lambat dari siput. huhu

cerita putera katak kot...

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/

tq

NOOR FATIN said...

thanx semuaa!!

yang paling pantas adalah zoul_immie dan aida azryn :) tahniah..:)

zahidah dihaz said...

saya tak tahu pun cerita apa tu...hehehe

Debaran 10 Disember 2010

NOOR FATIN said...

putera katak.. hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER