Wednesday, December 22, 2010

PERTANDINGAN TEMPLATE TERCANTIK BY GAYAHSPEARS


salam!

nak join contest ni laaa~ best la. contest template tercantik. aku tau template aku biasa2 je. tapi aku nak join gakk! hoyehhh! aku selesa sangat2 guna template macam ni, blog aku pun dah tak berat sangat, tak menyakitkan mata memandang.. hehe

contest oleh gayahspears!

banner contest beliau. actually, ada tulisan2. aku dah copy paste code2 tu tapi error pulak kat sini. aku pun xtau kenapa. sori gayahspearsss!! :(


tag:

syukri sadri

nur hidayah

lynna


jom joinnn!! maaf lagi sekali ya gayah spearss. xtau nape code tu error bila tampal kat sini..uwaaaa!!

tarikh tutuP: 26/1/2011

klik SINI tau utk join! hadiah best!

2 comments:

Gayahspears said...

tahniah sebab nama Fatin ade tersenarai dlm list... sila semak ya...

NOOR FATIN said...

thanx gayah!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER