Sunday, December 5, 2010

KUANTAN~

salam..

haa.ok. aku update pasal semalam. semalam aku pergi kenduri kat kuantan. kat sg isap. dua pupu aku kahwin. hehe baru2 ni je aku rapat dengan family diorg sebab dok dekat. dulu2 jarang jumpa. hohoho mama n abah kahwin mcm aku kawin dengan anak dia la. dua pupu. hik3

bertolak kul 11 kot. sampai sana pukul 12.30. alahai. kalau ikutkan sejam pun tak sampai, tapi ntah la boleh sesat pulak, dah la hujan lebat. jalan licin. hoho sabar je la. perut lapar gila. adoi. haha best la sebab sedara2 aku kat kampung ramai yang datang..

jom la tengok gambar2 nya. hehe

aku dan mama. abaikan pipi tembam aku. kenapa pipi mama dah tak tembam? waa!


ni la pengantinnya. yang lelaki tu la dua pupu aku. hehe tema purple. aku pulak pakai baju warna purple. hehe ni je gambar yang aku sempat candid.

meja pengantin. kenduri ni buat kat dewan yang sangat dekat dengan rumah diorg.

ni meja vip. hehe

baju aku baju mama handbag aku handbag mama :P

suka gambar ni. family aku dengan mak2 sedara dan sepupu n dua pupu. hehe


balik tu pergi umah sedara kat sg panching pulak. pun sesat jugak. adoyai. kuantan pun boleh sesat. adesss.. =,= balik pun dah nak dekat pukul 8 malam. memang pengsan la sebab hujan aje. isk2. pening kepala aku kena hujan.

bestnyaa! tak sabar2 nak kahwin! nak buat kat hotel ke umah ek? err..err.. XD


15 comments:

sizuka[Izzati] said...

aaaaaaaaaaaaaaa.fatin dh ckp psl kawen!jgn lpe jmput okay?:D

Aizam said...

jgn lupe pakai sit belt kat blakang tu.. anda mampu mengubahnyer... :D

Cik SHiNJU said...

Salam Fateen asal mane erk?
Dok katne?

NOOR FATIN said...

izzati: hahah mesti! :)

aizam: haha lupa. thanx! :)

cik shinju: salam. sy asal kulim tp skrg tggal kat kemaman ;D

tomatokering :) said...

muka sejibik macam mama cik fatin ;)
anak mama..hihi

jom join bloglarian ;)

http://tomatokering.blogspot.com/2010/12/segmen-bloglarian.html

aNnE said...

wah..comel je pengantin tuh:)

adawiyah dya said...

sis, u look so sweet with ur mom :)

F~CiCAk said...

awek! peewittt! haha..

►içéq◄ said...

awek! peewittt! haha..
*tolong org atas ngorat..hahaha*

cambesje said...

wow!!

Ana Mardia said...

jom kawennn

misz FaTiN said...

asyik sesat je kamu ye..
fatin cadangkn kamu beli GPS la..
nnt xsesat lg..hehehe.. ^_^

NOOR FATIN said...

tomato kering: hehe thanx! :) ok2! :)

anne: yup..sweet je diorg.huhu

adawiyah: thanx! ^__^

cicak: haha awek lu! hahaha

iceq: haha :P

cambesje: kekekeek

ana: jom laaaaaaaaaa..:P

fatin: insyallah, aritu lupa bawak kompas. hi3

nur hidayah said...

anda sudah di tag..
kali ni xtipu punya :P

http://dayah89.blogspot.com/2010/12/contest-ada-apa-dalam-tuh.html

NOOR FATIN said...

dayah: kekekekeke ok!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER