Sunday, December 12, 2010

CONTEST SAAT PERTAMA BERSAMA SI CINTA HATI~

salam!

dah mintak kebenaran faiq utk join contest ni~ heee. dia kasi. yeay! err. aku tak ditag oleh sapa2, tapi aku jumpa contest ni kat blog sapa ntah. aku pun dah lupa. hoho.. contest dari applelicious.

ni banner contest beliau~~

aku pertaruhkan gambar ini :


haaa. ni memang gambar masa 1st date! sumpah! gahaha. bulatnya aku.. adess.. kitorang start couple pada 1/11/2009. masuk hari ni dah setahun sebulan 13 hari kitorang bersama. hohoho. kitorang pertama kali berjumpa dan berdating pada 10/11/2009 setelah 10 hari bercinta. haha aku kenal dengan si dia ni kat salah satu grup kat friendster. dan kami sama2 orang kulim. hari kitorg dating tu, kitorang tengok wayang cite phobia 2, sebelum tu makan pizza, pastu jalan2 kat pasific tuu. petang tu kitorang balik la,naik bas je.. huahua. romantik gila ar tunggu bas masa hujan lebat..dah la malu2 lagi. betapa merahnya muka masing2 masa tuuuuu.. kui3, adess, kitorang ada la snap 5,6 pic je kot. biasalah malu lagi kan..hohoho.. sekarang dah beribu riban pic kami dalam laptop aku dan dia..hoho,, kata2 utk dia masa mula2 kitorang date adalah..Distance never separates two hearts that really care, for our memories span the miles and in seconds we are there. But whenever I start feeling sad, because I miss you, I remind myself how lucky I am to have someone so special to miss.

apa yang boleh aku katakan, aku bahagia sangat2 dengan dia. lumrah kehidupan la kalau ada dugaan, dah mcm2 kami tempuh tapi xde sikit pun semangat kami luntur sebabkan satu2 dugaan. huhu dan aku harap aku akan bersama faiq sampai ke hujung nyawa. doakan kami :)

err.. jap2, nak baca kisah 1st date kami?? klik SINI saja.. gahahaha malu aku.. dushh!!

aku nak tag: ana mardia, lynna vavavoom dan shara bunga. hehe korang bertiga ni kan dah tak single. hoho

tarikh tutup : 15/1/2011.

heheheh jom joinn k!

klik SINI saja tauu!!

11 comments:

Mujahadah said...

nk join xleh..sbb xde cinta ati...waaaaaa

merahitujambu said...

waa..moga berjaya

NOOR FATIN said...

mujahadah: xpa2. hehe

merahitujambu: thanx!

Shaheila Alan said...

rasa mcm nak join jer...hehe
dari rumah 106, bloglarian..hehe

NOOR FATIN said...

join la.. hehhe :)

Cerita Kontot said...

bagus, alhamdulillah
moga perjalanan kalian lancar.

Hanis said...

nak johin jgal leyyy tk tuan nyerr belog? hehe :)

NOOR FATIN said...

idham: thanx..

hanis: join la! heeh

NOOR FATIN said...

idham: thanx..

hanis: join la! heeh

++ applelicious ++ said...

thanks sbb sudi join contest wawa ni.
senarai nama peserta dah diupdate,so sila check nama anda yea.wii~ :) :) :) .

NOOR FATIN said...

thanx wawa..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER