Sunday, December 5, 2010

EDIT PHOTO CONTEST!

salam

aku join contest lagi. yeah. banyak aku simpan link2 blog utk join contest tapi aku peram dulu. hik3

contest ni aku kena tag dengan lynna vavavoom dengan liana. hehe okay2 la aku join. walau aku xpandai edit =p contest dari cik qaseh!

banner contest beliau


edit photo contest. meh2 lihat pic yang aku dah edit. wahaha over pulak aku tengok..kui3. edit selama 10minit je..kui3




ni gambar ori.


gambar edit. hoh? dasyat. kena tumbuk. agagaga!


hik2. ok x? adess. aku betol2 xde idea ni ha. hehe main edit je. xpe2, memeriahkan contest dia :)

tag:

kak imun
faiq roslan
ana mardia
iceq

korang join tau! hik3.

tarikh tutup :
31/12/2010

org lain pun boleh join..klik saja di SINI!

10 comments:

cik helena said...

dah keen tumbuk pon maintain lagi tu.hahaha

Qaseh dalia adelia said...

wahahaha ..opsss salam singgah...isy2 kesian dah tu haha..kelakar edit ye..thanx join n gud luck tau..haha smbung gelak lagi

NOOR FATIN said...

cik helena: hahahahaa...

qaseh: hahhhaha thanx

misz FaTiN said...

chumel je edit jadi gitu..

btw,,, gudluck ya.. ^_^

siti fatimah said...

hehe siap ade darah tu :P
rasa macam nak join la ;)

NOOR FATIN said...

misz fatin: thanx! ;D

siti fatimah: jom la joinnnn :)

Myfrin's story said...

Hihi..kenapa edit foto fatin macam tu..hehe..thanks sbb tag kak ya, kak cari2 gambar dulu, hehe...

Matika Love said...

mamat dah join sengmen jika aq pengarah......jom singgah..jom laa join..

Ana Mardia said...

hahaha best gila fatin edit!!! xmcm org lain edit poyo2 nak nmpk cun je...aaa harap2 tin menang..hehe

NOOR FATIN said...

kak imun: hehe saja je. xplan pun. xtau knp jd mcm ni. haha ok kot kan? :P

matika: ok2! :)

ana: hahahah lawak pulak kami tgk..hheee thanx!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER