Monday, December 6, 2010

TEMBAM-TEMBAM PUN COMEL~

salam


haaa. sapa kata tembam tak comel? haha tembam pun comel. salah satunya adalah AKU! hahaha perasann~ keh3. tapi serius kalau tembam memang org kata comel. kalau org dok hina2 tu anggap la mereka jeles sebab rupa mereka tidak menarik perhatian sesiapa pun.. hik3

tengok idola kecil? sapa yang selalu baca blog aku dari dulu memang tau la yang aku ni suka sangat tengok idola kecil. hakhak start tengok musim kedua la. sebab musim pertama aku dok KL, tv9 tak dapat. so xpenah la tengok. dok kemaman tv9 dapat so boleh lah tengok..

dulu2 aku ada buat post pasal azzam idola kecil 2. haa. sampai skrg keyword aku memanjang ada nama azzam. tak penah la stop walau sehari, huahua femes kan azzam? yaa. sangat la femes sebab hari2 peminat dia dok search pasal dia.. dulu2 masa aku tak aktif blogwalking lagi, rajin la kat chatbox aku ada budak2 menyapa. cakap nak masuk kelab azzam la apa la, hehe bukan sorg dua tapi ramai, xde blog pun, depa letak alamat emel. gahahaa. kdg2 aku rasa blog aku ni share dengan azzam. huahua

idola kecil 3 ni aku tiba2 minat kat hadi idola kecil 3. haha tu la org kata aura kan. terus minat. ngee. hadi ni umo dia 11 tahun, sebaya alisya, boleh la jadi adik ipar aku nanti..gahaha. tak mau la cerita panjang. jom tengok gambar2 dia yang aku dapat kat facebook n google :)




cute kan? grr. cute kan? hehe korang tak tengok abang dia lagi. memang cute habis la. aku harap diorg dah kawin la ye. kah3. aku upload sikit2 je la no. nak tengok dengan lebih banyak lagi boleh la pi kat facebook, type saja idola kecil 3. ada la gambar2. nak tempah baju pun boleh. rm27 ja. semuanya ada kat facebook idola kecil 3. hehe

pendapat aku la kan, jujur dari hati, budak2 yang masuk idola kecil ni, persembahan dia lagi mantoppp dari peserta2 program realiti yang lain. tak kira la apa saja. wah. serius. aku jujur ni. lagi best, lagi menghiburkan. lagi mengagumkan. hehe memang tak jemu la kalau tengok. kalau program2 yang lain, aduhh, aku dah lama tak tengok. feel tak sama la macam tengok idola kecil ni. keyword pun jarang2 sangat ada pasal depa. hakhak

ok la. setakat ni ja. oh hadi, abangmu sangat la ensem. kui3 :P

xdak lain aku harap hadi jadi juara idola kecil 3! hoyeh~ kalau terkeluar pun, aku pasrah dan redha dan aku harap bintang dia akan bertambah2 sinar satu hari nanti.. ngeee :)

er. selain tu aku minat harris dengan balqis :)

5 comments:

Amiey said...

memang cute~ pandai je bergaya~ hahahaha.. siyes.. tak pernah tgk pun id0la kecil.. ni yg macam nak tgk je nih~ hahahaha.. terlambat kah?

NuR 'aQiLaH said...

tembab ngn gomok sama x? huu -_-"

AchueJERR said...

nihh minat hadi ke abang dia nihh?? hahak.

Bayu Kenangan said...

hadi punyai suara yang mantap...

NOOR FATIN said...

amiey: xla awak. baru dua org tersingkir. hehe bleh je nak tgk..

aqilah: xtau..err err

achue: adess. dua2 la..agagagag

bayu: yup. btol tu..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER