Thursday, December 30, 2010

GEMPAR : ULAT DALAM BUBUR SEGERA

salam


masa mula2 tengok gambar ni, woi!! terkejut aku. semalam sebelum aku tido, sambil2 msj dengan, aku msj dengan abil. dia kata dalam bubur yang dia beli, bubur segera yang macam megi dalam cawan tu. just tuang air panas je pastu dah boleh makan. dalam tu ada ulatt!! fuh. dia kata dia upload gambar kat facebook tapi pagi tadi baru aku tengok.




korang nampak tak apa aku nampak? ULAT!!

korang sanggup tak nak makan? eii! kenyang terus bila lihat gambar ni. terus hilang kelaparan yang ada. ngeh3


bubur ini telah dibeli oleh kawan baik aku yang sedang belajar jauh nun di sarawak tuu. jauh gila. hehe rindu sgt kat dia..

ANIS NABILA atau abil



nasib baik dia tengok dulu sebelum makan. kalau tak, adoi. aku tak dapat bayangkan. anda bertindak pantas syg. hehe love you baby

kepada pembaca post ini, hati2 bila beli sebarang makanan segera, tengok dulu sebelum makan!


psst, aku xtau apa jenamanya. keh3! abil tak bagitau pun, aku rasa dia pun tak sempat nak belek! huhu

15 comments:

lavender harum wangi said...

eyuuuwwww~ geli! jenama apa ni?

Cik Embun said...

eyiuhhh....

nora said...

euuuu geli kot
eeeeee potong mud makan seminggu nih huhuhuhu

AiDa AzRyN said...

nasib baik perasan ada ulat... :D

merahitujambu said...

biar betul??eeeeuuuu

Finaz Jaafar said...

erkkkk...geli gylerr!!!
kne cek tarikh luput kalo bli pape

.:padie_eyla:. said...

yeeekkk. kite penah makan sayur cendawan, tibe2 nampak ulat macam tu. huk.! =( tros fobia tak makan dah lauk tuu. nguuu.

nur hidayah said...

ow bubur ke? ingtkn meehon segera.. huhu kesian abil..
dapat perasa tambahan

NS said...

err. geli!!! bole wat aduan pengguna. =)

raziellia said...

yucks !
geli geli..
eyuuwwwww

☻UsaGi NaNa☻ said...

x tgk tarikh food tuh ke???
huhu...lemau lak ak nk beli bubur tuh..dlu keje kerap la ak mkn bubur tuh..huhuu~

Nurulbadiah Lai said...

yekkks...gelinye

Anonymous said...

huuu~ love you too darling...


untuk pengetahuan semua, expired date dia 2013...

-abil-

NOOR FATIN said...

ika: xtau la.. huhu

cce: wuu..

nora: jgn tgk lagi. hehe

aida: kalau x? adess

merahitujambu: wee. yela. betol. hoho

finaz: betol tu!

eyla: wuu. kalau sy xmakan dah..huhu

dayah: kekekeke mesti manis :P

ns: buang dh pn bubur ni. huhu

raziellia: hehehe wuu

nana: expired 2012.. aku xtau nape leh jd mcm ni..

badiah: tau xpe huhu

beautiful_rose said...

erk,seramnye.......

ARTIKEL RAKAN BLOGGER