Friday, December 10, 2010

AWARD :D

salam

ada dua award yang aku dapat ;D thanxxxx!! so aku nak satukan dua award di dalam satu post. ok kan? hik3.

dari ELYN



ni la awardnya. thanx sgt2. hehe blog aku cantik ka? hik3!

ada soalan yang perlu dijawab :

1) apa pandangan awak terhadap blog ELYNN ?
- best2 sangat2.mcm2 info menarikk..


2)kenangan manis dalam hidup awak?
saat manis bersama keluarga dan syukr alhamdulillah bertemu dengan seseorang yg sgt mncintai aku..

3) kenangan pahit dalam hidup awak
-difitnah

4)adakah anda berpuas hati dengan kehidupan anda skrg?
-takk. aku mahu yang lebih baik dari kehidupan skrgg.. tapi aku bersyukur mempunyai keluarga, kekasih dan kawan2 yang memahami..

5)sebutkan 3 impian dalam hidup awak yang belum tercapai
-nak kurusss
-nak keje elok2 dan bahagiakan family!
-nak kawin..err..err. XD


next award..

aku ditag oleh si kure2 kecik ni.. haha blog beliau merah sgt2. cun woo.





1) siapa org yang paling anda syg??
-of coz la mama n abah n faiq..wee

2) kenapa korg sayang kat org tu?
-pengorbanan mereka yang sgt2 bermakna dalam hidup aku, tanpa mereka siapalah aku..
- kasih syg dia yang tak pernah luntur. :)

3) berikan satu kata2 syg yang terbaik yang korg nak lafazkan kpd org yg korg syg tapi masih tidak mampu lagi utk dilafazkan..
- mama, syg mama sgt2..
-abah, terlalu sygkan abah.. hehe
-b, muah2! grr haha syg b sgt2

dah habisss! thanx kawan2! :)

6 comments:

hamzah ian said...

kadang2 gua terpikir juga.. siapa yg mula2 first bagi award eh???

AiDa AzRyN said...

whoa! syabas! ^^

Hanisah Safian said...

tahniahhhhh!!

psst:tiap kali masok blog nih,mesti lapo.tukar header!! hauhauhauah :P

NOOR FATIN said...

hamzah: ntah la.. tak terfikir pulak.. hoho

aida: thanx!

hanisah: hehehe xnak2! :P

Kong Hwang Sing said...

cun ke?hehe..terima kaseh :)
http://KurekureKecik.blogspot.com

NOOR FATIN said...

yup cun. hehe sama2!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER