Friday, December 24, 2010

TERIMA KASIH KPD 10 PENGOMEN TEGAR BLOG AKU~

salam!

aku tambah lagi satu widget kat blog aku ni. top commentar. betol ke ejaannya? abaikan. hehe atau erti kata lain pengomen tegar yang sentiasa memberi support kpd blog aku ni~ heeeeee..

terima kasih byk2 kpd mereka :) 9 perempuan. 1 org je lelaki. haha

korang scroll laju2. ada benda ni kat bawah.. heee

jom2 kenal2 dengan diorg. diorang tak sombong okay? kalau tak, diorang tak komen la blog aku ni. haha


sizuka -belajar kat new zealand ni.. :)

aten tiqa- si cantik

nur hidayah- si manis, kawan baik nih :)

ana mardia- kawan dari penang. so sweettt.. antara blogger yg femes. hik3!

hamzah ian- blogger yang sgt2 femes skrg niiiiiii~~ haha xsangka dia banyak komen aku jugak ye. kui3. org lain dapat satu komen dia pun pengsan. keh3

eyla- dia selalu singgah kat blog ni :)

fadh- kenal dah lama. penah jumpa kat mid valley dulu..heee

fatyhah- kenal kat ym. 1st time dia buzz aku, dia tanya, sapa ek juara mentor? hehe dia belajar kat pahang.

nurul saadah- kawan dari frenster dulu. dah lama dah. hehe dia happy go lucky!

oya- dia peramah :)


singgah2 la ke blog dioranggggg~ blog diorang best2! hehe thanx banyak2 k.. aku xde kerja lagi, kalau tak.. boleh bagi hadiah kat korang2 ni haaa. hakhak. insyallah, mungkin satu hari nanti bila dah ada kerja ;D

daa!

18 comments:

Ana Mardia said...

tenkiu fatin! xsangka byk jgk ana komen.haha

Ana Mardia said...

eh jap..ana blogger yg femes?ishhhh mana ada fatin oooiii

merahitujambu said...

time ksh..*hehehe..perasan

beautiful_rose said...

wahh....ada pengkomen tegar lagi tuh.tak sangka ye hamzah sengal tu pun ada di sini... =p

sizuka[Izzati] said...

WOW WOW WOW WOW nombor satu WAH WAH WAH :D

nur hidayah said...

ahaks..wah top komentar :P

nora said...

siapakah lelaki yg di kelilingi bunga itu??

mesti dia bangga gila huhuu

sharaBUNGA said...

jap jap~
hamzah ian ?

sharaBUNGA said...

jap jap~
hamzah ian ?

Gen2Merah said...

wahh.. sy tak tersenarai rupanya.. hehe. takpe, nanti sy bertegar2 lah mengomen sini ya, Insya Allah (",)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

owh segan nye i..
hahahaha =p

NOOR FATIN said...

ana: hehe sama2. kami pn xsngka. hehe.. femes laaa!

merahitujambu: hik3!

rose: xsngka jugak =p

izzati: nak hadiah ape? :P

dayah: tahniah. keh3!

nora: haha xtau la pulak :P

shara: yup :)

gen2merah: thanx!

fadh: heheheh

.:padie_eyla:. said...

waaahhhh! lame tak jenguk blogger2!!! tak sangke ade gak name dalam entryyy! hehe. maseyhh fatiinn. ;p

sizuka[Izzati] said...

wah boleh mintak hadiah ke?kekekeke~

NOOR FATIN said...

heheh thanx tau eyla! :)

izzati, boleh tapi bukan skrg sbb xde duit lagi.. tguu dah keje nanti. haha

ツ I am ME ツ said...

ni yang nak terharu banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak banyak ni!
haha..maceh maceh =P

saperakue said...

buzz!! sape ea juara mentor~~ gaya budak duk bawah tempurung x ley tgk tv.. huk3 thnx fatin

NOOR FATIN said...

nurul: sama2!! hehehe

atie: hik3! xpe :) sama2

ARTIKEL RAKAN BLOGGER