Wednesday, December 29, 2010

PROMOTE TWITTER SAT~

salam

selamat malam! ye eh, pagi sudah. tapi mesti ramai yang tak tido lagi kan. kan?? hik3!! aku pun dah nak tido.. sebelum tu aku nak bagitau korang, aku dah aktif twitter balik! lama dah aku buat twitter. syaira dah 9k, jierah dah 4k diorang tweet. orang lain tak tau lagi. aku baru 4 ratuss. hehe 2bulan lepas aku on kejap, sebelum tu 3bulan aku peram. keh3!

jom follow twitter aku~ anda boleh promote twitter anda jugak ye kat sini! hehe ;D




ok? follow je okay. esok aku approve sorang2. jangan fraud click pulak, kena banned kang. muahahaha

daa :P

8 comments:

platipus said...

tkda twitter..grr

aNnE said...

anne takde twitter..teheheee

sizuka[Izzati] said...

yay boleh join geng merandom dengan fatin pulok lah lepas nih!

merahitujambu said...

xde tweeter laa..uhuk

Amni said...

amni ada jugak twitter... tapi tak aktif pon.. hehe...

nora said...

nanti sat

nk kna explore dulu dunia twitter nih

Eyra Rizal: Your MUA said...

PROMO FOR BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS FOR 9/1/11 IS STILL AVAILABLE FOR THOSE WHO WANTS TO REGISTER!!!
FEES: (NORMAL) RM350 (PROMO) RM295 ONLY!!
LOCATION: LAMAN SERI HOTEL, SEK 13, SHAH ALAM
DATE: 9/1/11

PM OR SMS TO 016-2128740 TO REGISTER. HURRRY!!!!!!!!!
*ONLY COUPLE SEATS AVAILABLE!

NOOR FATIN said...

yg ada twitter tu boleh la follow2 ek.. keh3

ARTIKEL RAKAN BLOGGER