Tuesday, December 21, 2010

BLOG KORANG MAHAL TAK???

salam!

aku usha2 kat google ni. baru la aku tau yang setiap laman web ada harganya atau nilainya. hehe aku nak try jugak la. agak2 blog aku ni mahal ke tak ek?? hehe kalau beribu2, wow!! hehehe..


aku try nih!






69k???? *gosok2 mata* kalau jual laku x?? gahaha! waah. tak sangka bernilai jugak blog aku ni..wahaha.. tapi aku tak nak jual, sayangg.. xde duit pun xpe jangan xde blog.keh3


koranggg.. check la jugakk~ nak tau gak blog korang bape ribu?? hehe


dah buat roger2 la aku harga blog korang okay? hik2!

9 comments:

Anonymous said...

xleh pun patin..huhu

nur hidayah said...

yaaaa mahal gler blog ko
hohoho aku nk jual la blog ko :P
value blog aku 17k :P
kayer gak la

NOOR FATIN said...

anon: klik kat tulis klik sini tu.. masukkan url je.. hehhe

dayah: xleh2! hahaha mahal gak tuu

Mujahadah said...

30k jeee....hehe... juai ni bleh wat kenduri kawennn...ngeee

"miko itu nana" said...

synye dalam $ bukan RM....4k jek..hahahahah

MSS said...

uit ..kau ditag untuk GA..
http://msyukris.blogspot.com/2010/12/join-ga-my-1st-giveaway-hanya-untuk.html

.:padie_eyla:. said...

RM 13,218.06 jek! hhaha

ab@h_Izz said...

ala..dapat sebijik motor jer blog aku ni..kena tunggu lagilah baru jual..hi..hii2;)

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ofis ak block application nie..
cet!!xbole nk check..huhu

ARTIKEL RAKAN BLOGGER