Tuesday, December 21, 2010

14 ORANG DAPAT AWARD! :D

salam!

tiba masa utk aku langsaikan hutang tag! hoyehhh~~ ada 3 award yang aku dapat. aku simpan dulu. beri laluan pada entry yang lain. hehe dan skrg aku nak langsaikan la, dan tag 14 orang daripada pembaca2 blog ni! adakah anda yang bertuah??? jom saksikan.. hehee



award pertama dari MJ

APA PENDAPAT ANDA TENTANG BLOG MJ? (pemberi award ini kpd aku)
blog dia best! selalu sangat singgah. beliau jugak tidak sombong :P


TEMPAT YANG PALING ANDA INGIN LAWATI
parissss!

TIGA PERKARA TENTANG DIRI ANDA
degil
kuat touching
rajin on9 :P

TAG 5 RAKAN YANG LAYAK MENERIMA AWARD INI :








AWARD KEDUA DARI ATIKA
SIAPA YANG BAGI AWARD NI?

cik atika natasha :)

APA KOMEN ANDA TERHADAP BLOG YANG MEMBERI AWARD INI?

beliau peramah dan blog yang sweet :D

AYAT YANG SELALU ANDA TINGGALKAN DI SHOUTMIX?

singgah sini :)

TAG OADA 5 BLOGGER YANG LAIN









AWARD YANG KETIGA DARI FATEN
TAG 4 ORANG YANG LAIN






penat. pengsan.. kekekekee.. kpd 14 org yang aku dah tag, yang aku amik dari bloglist aku, sila2 la amik award ni yee.. ikhlas dari hati aku utk korgggggggggg!! hehehe kpd yang dah amik dulu2, abaikan je la. kalau yang belum, sila amik skrg!! hahaha :P

daaa..

13 comments:

Mujahadah said...

mana boleh sombong dgn org semanis awak.... :) Wowwww...pariss... nanti honey moon kat paris la ye.. ngee..kota romantis gitu... kikiki

nazirulhazwan~ said...

eeh, dpt award la, tq2:) den menghargainyer:)

Ms_EIDA said...

wow !! 1st time dpt award !
hee ~
tq !!!~

misz FaTiN said...

tengs la,, coz sudi terima award 2.. :)

DiaUmaiNiNaz said...

owh di tag kat sini..thnks..sori kelewatan yg tak sengaja.

aNnE said...

trimas sis..hehe:)

lavender harum wangi said...

wohohhoho.. thankssss~!!! suka suka :D

moon said...

dpt award!! hee... thnks dear...=)

Azmi said...

ouwh
thenks...
nanti sy ambik..tapi tak buat enty boleh???
letak kat pages award je...

NOOR FATIN said...

mj: hehehe ok! paris msti best kan! nak honeymoon kat sana laaa..uwaa

nazirul: thanx :)

eida: sama2! :)

fatin: sama2 :)

dinaz: xpe ;D

anne: sama2!

lavender: hehe sama2!

moon: sama2!

azmi: bleh awak :)

luvYOU said...

aaaaa!!!!!
suke2 !! :D
tenkiuuuu darling...mwah2 ! ;D

Atika Natasha said...

fuiy0o..byk nye hutang award eh..hehe..btw,tenkiu sudi amik award!

NS said...

fatin fatin,,, NS dtg nak amik award.. hehe. tenkiu! sory lmbat. =)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER