Tuesday, December 21, 2010

COOL BLOG MEMANG SANGAT COOL~

salam!

penah beli air kat cool blog? hehe ice blended ada, smoothies (cam ni kot ejaannya) pun ada, macam2 jenis adaa.. haaa. milk tea pun ada, ada topping, bubble tuu haa. sedapp gilak!

aku 1st time minum sebab ada jual kat kulim landmark central kat kulim.. gahaha la ni yang ajar! selama ni aku xpenah pun minum air pelik2 macam niii.. hoho.. selalu beli satu je. xpenah beli dua. share la kan.. hehe dalam rm3.10 kot sekali dengan bubble dia.


milk tea chocolate. double bubble. beli kat cool blog dengan kak ieka. ^__^


sejak2 aku dok kat kemaman ni, aku usha satu kedai tu.. macam cool blog jugak la. jual pun minuman yang sama. cuma nama kedai tu lainnn~~ nama kedai tuu? biar lah rahsia. kekeke. aku nak cite pasal minuman dia ni je!

aku beli ice blended grape with topping! masa dgn  dulu aku selalu la beli perisa grape ni. sedap sngat2. berebut2! sampai majok2 kalau  dapat minum lebih.. gahaha.. aku beli semalam. kat kemaman ni la. harganya pun rm3.10. sekali dengan bubble la..


sampai hari ini, air ni pun tak abis lagi aku minum.. waaa. ntah la. tak sedap macam aku beli kat cool blog. bubble dia pun kurang la sedapnya. wuuuuu.. mama aku langsung xlalu nak minum. haha aku je la dok minum tu pun tak habisss..

aku musykil, aku tak pasti la sebab apa air ni tak abis aku minum, mungkin bila share dengan  mesti abis minum, seronok kan berebut2 nak minum air ni sesama. sampai la abissss..

sebabkan cool blog, aku rindu sgt nak balik kulimmmm.. nak minum cool blog lagi :(


kat kemaman ada kedai yang nama cool blog tak?

13 comments:

Amiey White said...

nak cikit -.-"
cool~~
hehehe

h A n Y S said...

hanys pantang nampak kedai ni,
kalau nmpak, x sah kalau x bli,
hehehe~so far branch byk kat area jb,s'gor n kl..
cuba google, kat kemaman ade ke x.
;D

Mata Hati said...

sudi2 kan terima award ni...

http://fiverul.blogspot.com/2010/12/award-ke-18.html

eiysya zasya's said...

hurmm.. pernah jugak minum ni.. tapi, bukan cool blog, tapi each-a-cup.. kat sogo.. hee~


p/s: khas buat kipas susah mati drama korea..

DiaUmaiNiNaz said...

kat sini sejuk..kalu minum ais.. selalu ke toilet la dinaz ni..huhu

merahitujambu said...

nak..nak..nak..

Nurul Fifi Amalina said...

cool blog mmg sdp.. panatang nmpk kedai die, mesti beli!

aMyErInAiMiE said...

huhu.erin xle tgk kdai ni.mesti nk beli! suke bubble die je.tp if tgh pening pale xle minum, sbb nnt lg sakit pale ni ha.hehe.yela..brain freeze org kate.hehe

tp murah la RM3.10 tu.erin salu beli kene RM3.90. lebih pun ade.depends on wt drink la

Heidi Shafiq said...

aku menyampah coolblog.. penat tau nak kunyah bende bulat2 tu.. hahaha..

NOOR FATIN said...

amiey: amik la =p

hanys: ok, nanti sy try ;D

mata hati: ok awak :)

eisya: mesti sedai jugak kan. hehe

dinaz: aah.. sejuk gile air ni.. hoho

merah itu jambu: amik2! :P

fifi: sama la!

amy: aah la amy. dia ikut harga minuman dia kot. hehe ok gak tuu.

heidi: wakaka. aku tercekik bubble tu semalam

.:padie_eyla:. said...

haaaa.! cool blog. sedapppppppppppp! hehee. chocolate ice blended! hehe

Noor Liana Johari said...

weyh...td p prangin mall
cm ade je stall ne kt ctu
tp x try beli la plak
sejuk time tu

NOOR FATIN said...

eyla: sedapnyaaaa!! heheh

liana: haha beku la jawabnta kalau minum

ARTIKEL RAKAN BLOGGER