Wednesday, December 8, 2010

BLOGLARIAN~ HOYEH!

salam..

setelah di tag oleh dua org kawan, atentiqa dengan ana mardia, hehe aku join!! blog larian.. wah.. best gila ar.. hehe


banner bloglarian ni..


kelebihan bloglarian ni, kita boleh view 5 blog dalam satu tab. so sapa2 yang internet slow boleh la join bloglarian ni. sgt mudah utk blogwalking dan kenal dengan blogger2 terutama yang baru. hehe sesuai sgt kpd org yg suka blogwalking. huhu utk maklumat lanjut, boleh la jenguk2 BLOGLARIAN


sapa2 yang nak join bloglarian ni boleh jenguk syarat2nya di SINI

slogan pulak

saya suka blogwalking kerana saya dapat mengenali blogger2 baru dan yang lama disamping dapat mengeratkan silaturrahim. selain tu, dapat menghiburkan diri dan dapat informasi berguna.

saya tag :






jom joinn ramai2!! kalau yang memang dah join boleh abaikan.. hehehe

:)

5 comments:

misz FaTiN said...

bagus2 da join..
nnt leh la up traffic..hehe

NOOR FATIN said...

harap2 mcm tu la..hik3

FareedSairi said...

daftar kat mana? tak jumpa pun dalam komen kami

FareedSairi said...

ok, da masuk dalam 51. tp memang lum jumpa komen daftar. sory ye :)

NOOR FATIN said...

fareed: sy ada antar kat satu blog tu.. adess lupa dah. tapi ramai yg antar lin kat situ utk join bloglarian.. hoho.. apa2 pn thanx! kerjasama anda sgt sy hargaii :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER