Saturday, December 25, 2010

FINAL IDOLA KECIL MUSIM 3 MALAM INI!!

salam~

kawan-kawan yang disayangi, peminat2 idola kecil 3, malam ni adalah malam penentuan bagi menentukan siapakah yang akan bergelar idola kecil 3! malam ni~ hoyeh.

kenapa aku buat entry ni? sebab tahun lepas pun aku buat jugak. huahua. tahun lepas punya tajuk final idola kecil 2 malam ni! haha sama kan. lebih kurang kan. sampai sekarang ada orang view lagi post tu tauuu.. weee.. tak apa la kan, sekurang2nya naik traffic nanti. hoho

malam ni start pukul 8.30 malam kat tv9! yeah~


pengacaranya, aliff sattar. love youu!! hik3!


tenaga pengajar idola kecil 3


balqis idola kecil 3. ramai yang meramalkan dia akan menang! aku tengok kat chat kat tv9 tadi. hehe


shazlin idola kecil 3


harris idola kecil 3! love youuu jugak! hehe


hadi idola kecil 3! yang ni berbanyak2 love youuu~ agaga!


puteri idola kecil 3! tic tac toe! tic tac toe! haha bestt


mereka berlima akan bertanding pada malam ini utk merebut gelaran idola kecil 3! ;D


aku rasa macam harris akan menang. mungkin hadi. tak pun balqis. tapi semua hebat2. apa2 pun tunggu je la keputusan malam ni.. keh3!

gambar sumber dari facebook rasmi idola kecil 3! :)

8 comments:

Gen2Merah said...

hehehe.. malam ni kitaorang nak tengok final Piala AFF Suzuki malaysia lwn Indonesia...

aNnE said...

kecik2 dah jadi singer..besar nanti jadi apa ya...haha

aliff satttarrrr!!!!!hehehe

"miko itu nana" said...

haha..comel2 jek sume..tp salu xleh tgk..ayh konker tv..huhu...-.-!

btw gen2merah..final bola bukan esok ke??...hoho

.:padie_eyla:. said...

nak hadi.! haha

echah mashuri said...

hehehe...yg thn lepas lgi hensem.erkk.kecik2 kite dh tgk ensem ke x.ahhaah

Heidi Shafiq said...

dorg berbakat.. :)

NOOR FATIN said...

gen2merah: malam ahad ok. hehehe

anne: xtau la. haha

nana: hehe mmg comel3

eyla: nak harris :P

echah: haha yang thun lpas azzam n arill mmg ensem. kui3!

heidi: yup :)

Anonymous said...

ntah pape..kecik2 dh jd penyanyi..besar2 jd apa ntah..dosa jer

ARTIKEL RAKAN BLOGGER