Friday, December 31, 2010

GIVEAWAY DARI SHAWLSAYUCINTA

salam!!

aku tertarik sangat nak join giveaway ni. sebab? hadiahnya shawl!! wah. utk stok 3bulan tau.. wee. best weyh. aku tak tau kenapa aku suka sangat2 shawl ni. wakaka suka dowh. xtau kenapa. banyak kot koleksi aku. pashmina pun dah ada, shawl, mcm2 la. huu

aku sebenarnya mengenali shawlsayucinta ni dari fan pages beliau sendiri. dah lama dah aku LIKE. hoho aku tertarik sungguh. cantik gilakkk! shawl dia menarik2 sangat2. warna dia, jenis kain. semuanya cantik2. harga pun berpatutan! memandangkan aku betol2 xde duit skrg, aku tak order lagi la. hehe insyallah satu hari nanti aku akan order! pasti! tunggu dapat kerja nanti..heee



ni banner giveaway beliau~ tengok shawl tu.. cantik..uwaaaa.. nak!

syarat2:

1) tak payah susah2 beli shawl dekat aku.
2) follow dua2 blog shawlsayucinta dan ayucintakamu - dah follow!
3) like fanpage shawlsayucinta kat facebook - sudah! dah lama~ heee
4) buat 1 entry mengenai shawlsayucinta- sudah!
5) tag 3 org sahabat blogger- sudah!
6) hantar komen2 kat di entry ini 'saya dah join, sila klik saya'


tarikh tutup: 1/1/2011. maknanya esok la! hehe

tag:

nurhidayah
ana mardia
padie eyla

korang join tauuuuuuuuuu!!


kawan2, anda boleh dapatkan shawl yang cantik2 di SINI

kalau nak join giveaway ni, klik saja di SINI

done! :)

3 comments:

Hanisah Safian said...

uit! macam best! :P

faiq said...

mntk je kt faiq roslan suh die blnje shawl baru

NOOR FATIN said...

hanisah: join la ;D

faiq: mintak kat ko bleh> hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER