Monday, December 6, 2010

AWAK SAYANG SAYA TAK. KALAU SAYANG TOLONG BALAS

salam

aku tengok tgk cite dakwah muharam ni. best jugak. hehe sambil2 blogwalking, aku nak share satu pic yang aku amik dari facebook oh media. hehe wah. kelakar gila ar. surat cinta budak2 zaman skrg. err. dulu2 masa sekolah tipu la kalau tak penah dapat surat cinta kan? antar lagi ada la.. hakhakhak.kenangan2. tapi yang ni memang sangat2 lucu.. hee



klik utk besarkan :)


apa pendapat korang? hehe :)


13 comments:

Siti said...

adoii kecik2 dah pandai bercinta ek? takleh blah betul la..hehe

Anonymous said...

bdak darjah bper ni weyh?hahahah

papabear said...

hahaha... tulis puntak betul lagi dah nak bercinta :)

MSS said...

ten anda di tag kat post aku y baru ni~tgok na~=D

Musafir Melayu said...

memang kelakar...tapi merunsingkan pada masa yang sama...

fQ said...

patennnnnn... guh-liy akay.
(tolong sebut guh-liy segedik yg mungkin)

NOOR FATIN said...

siti: tu la. kecik2 lagi.. hehehe

anon: xtau la pulak. tapi aku rasa skolah rendah. ahahha

papabear: budak2 skrg..huhu

mss; okay! :)

musafir: merungsingkan apa?

fq: aiyarrkk!! guh-liyy. hahah

Kong Hwang Sing said...

sumpa kelakar!!! hahaha.... geli bulu ketiak!
http://KurekureKecik.blogspot.com

NOOR FATIN said...

hahahaaha

Matika Love said...

mmng kelakar...cinta zaman persekolahan..

NOOR FATIN said...

mamat: tau xpe..hoho

NOOR FATIN said...

mamat: tau xpe..hoho

:: amira bahardin :: said...

kelakar betul,,bdk2 zaman sekarang,,hihihihi

ARTIKEL RAKAN BLOGGER