Thursday, December 2, 2010

CONTEST DIALOG JAHANAM!

salam!

ni contest dari kawan aku sendiri. en. syukri. keh3. lama nak join.. tapi lupa. keh3. ok2, aku join. sambil2 promot blog beliau~


aku rasa ni banner contest beliau. syuk, ni kan? hehe

syarat2nya :


  1. sediakan dialog dan cerita paling kelakar, lawak, sengal dan ada message/cerita y nak disampaikan menggunakan gambar diatas.
  2. pastikan perotku+juri sakit,gelak terbahak2 bila baca cerita + dialog korg...XD
  3. dialog mestilah clear,mngikut turutan dari kiri ke kanan atau kanan kekiri macam komik~u decide
  4. tak kisah jugak kalau korang buat assignkan huruf A, B, C, D, kat setiap orang kat atas ni. dan jangan lupe dialognya
    • contoh:-
      • A: tah hape2 lah
      • B: whatever
      • C: ni kuda yer..kuda~
      • D: alamak!~
  5. sila jangan gunakan dialog/perkataan ini pada lelaki berseluar biru(aku)::
    • "whatever!!"
    • "tak kuasa mak!!"
  6. dialog politik,agama dan perkauman y jelas adalah DILARANG
  7. oh ya, pastikan juga ad cerita selepas dan sebelum dialog ini..sama juga kelakar lawak dan sengal sebaik mungkin. tajuk juga jangan lupa.jadi korg kene buat intro, dialog tu dan ending...pandai-pandai lah kome...
  8. pastikan anda post kat blog anda...and email it(edited picture+the story, your name, and your blog url) to syukrisadri@ymail.com...jgn lupa promote dan follow skali blog ini okeyhatau post kat my FACEBOOK wall...
  9. tarikh tutup 26 Disember 2010,,entri selepas 26 Disember akan tidak dilayan
  10. pemenang akan diumumkan awal tahun depan selepas juri tak professional decide. insyaallah~~=D
  11. anda boleh hantar seberapa banyak entri y anda suka tapi anda sekali sahaja akan dipilih..
hadiah:-
  1. RM100
  2. RM75
  3. RM50
  4. tempat ke-4, 5, dan 6 == RM25

ni ha hasilnya dari aku :



harap diterima la ye :P kelakar kot. bagi aku la. kui3. aku tak reti sgt bab2 ni. hehe jom2 joinnn! cepat2! sapa2 yang suka buat lawak, wajib join!! hehe. hadiah dia memang meletoppppp! hoyeh

klik saja di SINI

syuk, kena antar emel jugak ke??

9 comments:

sekamar rindu said...

salam..

best juga kalau join ni...

Khairy said...

wah...susah gak nak kasi juri ni kasi gelak..bukan senang woo...kang melawak ada yang lucah lak..hehe

cik EPAL said...

hehe cute lah contest ni =)

NOOR FATIN said...

sekamar rindu : salam. join la :)

khairy: hahhaha jgn la sampai melucah :P

cik epal: heheeh :)

misz FaTiN said...

gudluck.. ^_^

NOOR FATIN said...

thanx fatin :)

MSS said...

=P..ahaha~ok2~..=D

MSS said...

hantar la skali kat emel..senang skit nak tgok balik..

oh cerita sebelom dan selepas picture tu..jgn lupa..

NOOR FATIN said...

ok syuk. nanti aku antar :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER