Wednesday, December 15, 2010

KUCING KORANG COMEL MACAM NI TAK? HEHE

salam

haaa.. aku rasa nak update pasal kucing. aku terpegun sebenarnya tengok gambar2 kucing kat album  aku jeles. waa. nak kucing gakkkkk... hehe rindu pulak rasanya dengan malik. hoho kucing tu namanya malik. comel kan?? kucing ni dulu excident. mak  yang selamatkan dan bela sampai la skrg.. sampai la dah comel skrg. sampai dah gemokk punnn.. alhamdulillah..

jom layan gambar2 dia..



masa ni dia kecik lagi. aku selalu la jumpa dia time2 mcm ni. kecik lagi. hohoho kucing yang sgt manja.


ni gambar baru2 ni., wah. malik tetap suka menggigit. tangan tu?? err.. faiq XD


dah besar pun malik.. dah gemok dah.. hehe


alalala comel kan~~ rindu nak peluk dia lagi..hihi


malik suka main dengan benda yang bergerak termasuk kaki. aku selalu keraskan kaki kalau tengah makan. hakhak


haaa.. korang.. tengok ni.. limited edition punyaaaa..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

KUCING KORANG BOLEH BUAT MACAM NI TAK????


hik2!!

respek ar sama malikkkk~~ :P

korang jeles x?? hik3

20 comments:

F~CiCAk said...

yeah! hahaha..
malik boroi =p

eiysya zasya's said...

muahaha posing yang last tuh memang terbaik.. abis nampak aurat.. keh3~

tp, kucing dulu pun slalu tido camtuh.. time muda remaja dulu.. bulu lebat2.. debab2.. tapi sekarang dah tak debab.. sbb dah tua kot.. huhu~


p/s: beruang kecil sudah membesar cantik

Azmi said...

waaa..ciut gler,,,,

Mujahadah said...

telinga dia memang special case ke? tapi cute ar....!

.:padie_eyla:. said...

nggooo. kucing comeelll. tapiii mesti menjerit kalau die dtg dkt. eh bukan! kalau nampak ponnn. haha~

sizuka[Izzati] said...

sy takut kucing.kehkehkeh.tp dekat umah skg ni ade kucing kot.xpenah lak tgk muka dia.kakaka~

Shey Hemsem said...

saya takut kucing , betul ,TAK TIPU T_T

oya said...

comelnya...kucing skang moden gaks

Ana Mardia said...

someinyaaaaaaaaaaaa...nak siyom siyommmm

Mata Hati said...

tak tahan tgk gambar last tu.. gaya menggoda betul kucing ni...huhuhu

nora said...

kucing aku tido cm pose malikk yg last tu ar

tapi....dia dh x de dh skang ni

uwaaaaaaa

DiaUmaiNiNaz said...

suka kucing tp ...heee ibu tak kasi bela, my budak kecik ada asma.

misz FaTiN said...

so cute,, but fatin xde kucing..
fatin takut kucing sikit..hehe

aNnE said...

sy tak ada kucen..tapi suka tgk kucen..comel2 belaka kucen2 ni..hehe:)

AIN said...

ish!!!come!!!mcm nak cubit pipi die..je..last gamba tu Ain suke..

IzwanNie said...

s0o cute!!!!!!!.. huhu...

NOOR FATIN said...

cicak: HAHAHA. perut dia buncit

zasya: kucing ni mmg muda lagi. tu yang macam2 boleh buat.. keh3

azmi: hehe thanx :)

mj: telinga dia tu terseret kat jalan masa excident dlu..mmg xdapat diselamatkan..wuu

eyla: takot kucing eh? hehe

izzati: lepas ni try usha tgk.. hehehe

shey: why? ada sejarah ke? hohoo

oya: aah.. dah moden dh.. hakhak

ana: kucing xpa jgn tuan kucing..agagaga

mata hati: haha xtau la mcm ne dia bleh lentok mcm tuu..

nora: sabar2..huhu..

diau: me too.. wuu. :( ni umah bf sy. hoho

fatin: ala kucing kan comel. hehe

anne: semua kucing comel2. hehe

ain: meh la kulim. hehe leh cubit betol2. hehe

izwannie: haha thanx!

nuriz said...

kucing tu penah exciden ke, oo patut le telinga dia cacat, umur panjang lagi ye sihat n cute lg

SyUTiNiE said...

awat telinga dia tu hehehehe... kite ada meow cam malik nama dia itam..

NOOR FATIN said...

nuriz: aah.. penah excident.. huhu tau xpa.. alhamdulillah.. skrg lincah sgt!

syutinie: tu sbb excident la.. hoho.. ehh. msti comel hehe

ARTIKEL RAKAN BLOGGER