Sunday, December 12, 2010

GIVEAWAY DOMAIN DARI SUMIJELLY & SEKILASS

salam..

nak join giveaway nihh! hadiahnya domain! wah. nak sangat merasa pakai domain sendiri, kui3.
moga2 la bertuah. hehe giveaway ni dari sumijelly. dapat tau pasal giveaway ni dari fb hamzah. hehee

banner giveaway beliau dan sekilas~


kenapa saya nak pakai domain sendiri?? sebab saya dah lama pakai blogspot ni. hehe selain tau saya nak merasa kelainan dan kehebatan mempunyai domain sendiri yang ringkas lagi padat, saya masih fikir nama apa yang perlu diletak dalam domain baru saya nanti. mungkin fatinlovefaiq.com atau fatinothman.com atau noorfatin.com atau mungkin jugak bahulugebu.com. kui3! itu saja sebab saya nak domainn~

nak tag:

faiq roslan
hidayah
ana mardia

hadiahnyaa sangatla lumayan woooo~~ i like sgt2. hehe

tarikh tutup : 4/1/2011.

ingin maklumat lanjut?? sila klik blog SUMI JELLY dan antarkan link anda ke blog SEKILAS

thanx! :)

6 comments:

AiDa AzRyN said...

Gudluck! :D

Ana Mardia said...

huahaua i lap u lah fatin!!!

Gen2Merah said...

wahh ya ka.. aku pun nak join juga lah.. Ramai2 dah bloggers2 yang ada domain sendiri ni... hhuhuh

NOOR FATIN said...

aida: thanx!

ana: heheheeh lap u tuu la ana! :P

gen2merah: join2! ehhe

Sumijelly said...

sorry lambat terjah...hehehe

ok..noted....

dah masuk dlm list..nanti tunggu yek keputusan..hehehe


http://sumijelly.com

NOOR FATIN said...

ok2! thanx! :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER