Friday, November 19, 2010

SAAT-SAAT TERAKHIR DI KULIM DAN BERMULANYA KISAH DI KEMAMAN..

salam..!

akhirnya dapat jugak aku tulis blog. dah berapa hari eh aku tak update. haha blogwalking pun tak..ish2. nak buat macam na. sangat2 la busy. bukan dengan study tapi dengannn..... hehe..

sekarang aku dah ada kat kemaman.huarghh.. aih, nak cakap banyak pun tak guna. jom lihat gambar2 di bawah~




15 november. kitorang pergi dating kat jusco perda. sepanjang aku dengan  belum pernah lagi kitorang sama2 menjejakkan kaki di sini. tapi aku penah la pegi jusco.. tapi bukan dengan . huahua. 1st, kitorang cari big apple dulu!! haha see, 6! adess..




rakus bila berjumpa dengan big apple. kitorang lepak kat kfc je. haha makan big apple dgn air kfc..heeheh




lepas tu kami pegi main game, tengok wayang, cerita skyline. kali kedua utk aku manakala kali pertama utk .whoaa, agak ramai okay. haha dan akhirnya kami singgah di A&W. 1st makan kat sini!! gahaha.


lepas tu kami singgah kat sini. tengok dinosaur.. aummm! best2! tiket seorang rm6 aje. jom ler pegi serbu sini ramai2. tengok real punya dinosaur! gahaha. ok. aku tipuu..



telur apa? telur dinosaur..



banyak permainan dalam ni. aku paling suka yang kayuh basikal tu.. hahah berkali2 kitorang naik.. gambar xde, video ada. malu la nak upload! haha.. yang atas ni guna sensor je. hee


ok2. lepas dating, aku mama dan abah balik kampung. yeyeh! mama masak rendang ayam. berasap lagi tuhh. haha


dan ketupat jugak. pasti tidak lupa. kah3. aku tak pandai buat la, dulu time raya puasa aku buat jugak. jadilah dalam 7bijik. haha


pagi raya. eh dah tengahari masa ni. bersiap2 nak pegi raya umah tokwan. aku pakai tudung pashmina. 1st time! arghh.susahnya nak pakai..grrr.. geram aku. kah3!



ni kat belakang umah tokwan. musim hujan pulak dah. kalau tak boleh tangkap gambar dengan itik. aih..


tok masak bihun sup.. hehe ni bukan tok tapi mama. haha


malam tu. kitorang balik kulim. dan malam tu jugak, aku jumpa buat kali terakhir. sebab pagi esoknya 18nov, aku dah nak balik kemaman..huwaaaa... pizza hut kat kulim penuhh,, kitorang pegi giant,, kat giant pun penuh..last2 makan KFC je.. tu pun ramai gila orang!




kitorang amik gambar kenangan buat kali terakhir~ sedihnya. ntah bila la kitorang akan berjumpa lagi..huwaaaaaaaaaaa...


18nov, kit0rang bertolak ke kemaman. dalam pukul 6.30 kot. dari kulim ke kemaman. kitorang ikut highway. tak lalu kat kelantan. hehe tapi tu la, banyak tol~ hakhak..


hati aku menjerit sangat2, meronta sangat2, kenapa? sebab nampak KLCC, nampak KL tower.. huwaa, rindunya kat KL. rindu sangat2.. wuu.. bila ntah nak dapat jejakkan kaki ke sana. sejak2 pindah ke terengganu masa januari 2009, aku dah tak jumpa KL. KL, aku rindu kau. senyumlah utk aku..huwaaa... dia pilih KLCC dowh! hahahaha


aku banyak amik gambar awan je. haha saja. bosan2 kan. awan cantik. aku rindu faiq..wuuu..


akhirnya tiba di chukai. yeyeh! tapi masa ni tak sampai rumah lagi. baru je nampak signboard chukai. hee


tepat kul 5 petang. kitorang sampai ke tempat tinggal aku. kat mana? kat sini la, haaa..


harini hari kedua aku berada di kemaman. memandangkan aku dah abis belajar, aku xtau lepas ni nak buat apa. hehe selain makan dan tidor dan cover balik tengok tv, aku nak belajar memasak. dah abis diploma, takkan xnak belajar masak kan? haha oh mama. saya mahu kawin.

idola kecil 3 dah bermula. yahoo!! masa utk aku menjadi kanak2 balik sudah tiba. haha :P

petang ni mama masak laksa. yeay! 

bye! salam.

2 comments:

F~CiCAk said...

dia pilih klcc dowh!
haha..
luv u sayang.. muah3!
blk sni cepat2. leh jumpa lg. hehe

NOOR FATIN said...

luv u too!! hehe
ok b..tggu syg tau

ARTIKEL RAKAN BLOGGER