Thursday, November 25, 2010

KOPI KAW KAW

salam

sebenarnya entry pasal ni aku dah lama nak update tapi tu la, aku malas nak transfer gambar ke laptop. kah3 semalam aku rajin, aku copy semua2 gambar dan masukkan ke dalam laptop baru aku. err.. keh3

2 hari lepas aku dgn family aku pergi ke hospital kemaman terengganu. tengok kawan abah masuk situ. balik tu je abah aku bawak pergi makan kat T-TOP KOPITIAM. aku rasa mcm tu kot ejaannya. lebih kurang la. dekat pekan chukai tu. hehe eh, orang sini panggil bandar. ok. bandar chukai..weee. dulu2 aku penah jumpa makan kat sini.

yang bestnya kedai ni sebab melayu punya la kan. walaupun hai peng femes kat kemaman ni, tapi aku rasa best la pulak ke T-TOP ni ha. kah3. aku order kopi ais dengan roti bakar. nyum2! dua keping weyh. haha aku ingatkan kecik. macam2 jenis roti ada, roti bulat roti keping..err. yang aku order ni roti apa ntah. abah orderkan. kui2

bestnya sebab kopi. pehh. kaw kaw beb! sedap gilerrr,, pewitt. tetiba jatuh cinta dengan kedai tu. bukan dengan org yang buat kopi tu eh. hehe. i likeee. kopi paling sedap la aku penah rasa. pekat! heheh dan malam tuu.. aku langsung tak boleh tido. mata aku terbeliak2. wakaka! penangan kopi abang ensem tu..errr...


aku order ni je ha. roti la satu aku dah ngap. kui3

roti dia pun sedapp.. peh.. sedapp..nyum3!

tengah ngap, mama suruh posing pulak dah. dengan roti masih dalam mulut.. peacee..!! hahaaha


so sapa2 yang ada kat kemaman terengganu tuu. boleh la datang ke kedai ni haa.. nama dia..T-TOP KOPITIAM! area bandar chukai. jangan lepaskan peluang ini yaa~ lain kali aku nak pergi lagi laa.. hehehe


dulu aku kalau minum kopi, mesti terus tido. sekarang susah nak tido. apakah?

7 comments:

I*K*T*I*R*A*F said...

soooodapppppp! :P

mahira oya said...

kaw kaw x thn..sedap nih

nur hidayah said...

yaaa duta kopitiam :P

ツ I am ME ツ said...

huhu aku tak suka kopi ah..
tapi macam sedap je roti tu..haha
btw, aku tetap boleh tidur tanpa kehadiran kopi...hak3

NOOR FATIN said...

iktiraf: nyum3!!

mahira: waa.memang sedap..

dayah: hehe

nuruL; mhahaha aku xleh tido.wuu..kopi oh kopi

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

ak pgl bndar kjg pekan jgak..
slalu nye sape pgl bndar 2 yg bru2 pindah..

NOOR FATIN said...

gahaha tau xpe..

ARTIKEL RAKAN BLOGGER