Monday, November 29, 2010

CONTEST GAMBAR KENANGAN SEKOLAH!

salam~~

gambar kenangan sekolah? yeah~ aku baru je snap2 pic masa sekolah rendah n menengah. hik3. utk simpanan peribadi n upload kat facebook. sapa yang ada fb aku boleh la tengok ye. hehe

contest ni dari cik ida. hehe

banner contest beliau~



aku pertaruhkan gambar ni~ hehe
masa ni sekolah rendah. sekolah kebangsaan kulim, kedah. tahun 2001. yang berdiri tu, dari sebelah kiri, ain (dah lost contact skrg), aku, natasha, maslinda (belajar kat jepun), yang duduk, dari kiri, adila (belajar kat unikl), hasliza (dah kahwin) dan nabila (belajar kat kuantan). aku sangat2 rindukan kenangan masa ni.. kalau boleh diputar balik masa lalu, aku nak kembali ke zaman sekolah rendah. hoyehhh.. alhamdulillah, facebook banyak menemukan aku dengan kawan2 lama :P

tarikh tutup:

11/1/2011

jom joinn!! best ni, imbau kenangan sekolah.. hehe

sila klik SINI

:)



7 comments:

saperakue said...

fatin 11/1/2010 kew tarikh tutup??

NOOR FATIN said...

alamak!! hahahaha jap2 aku tukarr..weeee

NOOR FATIN said...

alamak!! hahahaha jap2 aku tukarr..weeee

Kamil ace[tm] said...

mcm nk join..

NOOR FATIN said...

join la :)

iDa said...

wah,bes kn ingt kenagan lme..jd rindu pd kwn2.
semua dh ok,cuma banner 2 xlinkkn pd contest ida..xper,ade mse free baiki ek dear....mkch sbb sudi join,ida akn follow blik dear sbg tnda mkch ida...
cek nme dear pd blog ida....adkh dear salah 1 dr pserta contest.....

NOOR FATIN said...

banner yg dalam entry ni ek? wuu. cm na nak linkkan ek? sbb sy dah linkkan banner kat tepi2 tu.. hehe ok2.. thanx k

ARTIKEL RAKAN BLOGGER