Sunday, November 28, 2010

CONTEST BERSAMA CUTE TEDDY!


alam!

contest lagi!! kali ni dengan teddy bear pula~~ oh i likee. aku sgt2 la suka teddy bear! aumm~



ni banner contest beliau~ teddy bear yang sgt comel!

syarat2nya adalah:

  1. Follower Blog nih..
  2. Buat post entry tajuk "Contest Bersama Cute Teddy!"..then link kan pada fieza..
  3. Mesti letak banner fieza dalam post entry uolss dengan sidebar..linkkan pada contest nih..
  4. Gambar sekeping je..edit tak edit suka ati..
  5. Dalam gambar mesti uolss sorang je..takmo ada owang lain..only u + Mr Teddy jek..
  6. Gambar mesti senderian berhad..tembak kalau gambar owang lain..heh~
  7. Suka ati nak posing camne, asalkan terserlah kecomelan korang tu..
  8. Amek gambar dengan teddy yang uollss PALING SAYANG, sekor je..hehe
  9. Bilangan gambar sekeping je..
  10. Lelaki perempuan leh join..
  11. Story sket pasal Teddy uolls tu..Contoh: sape bagi? beli kat mane? nama bear tu ape? ape2 je laa..Fieza nak tau sikit latar belakang teddy uolss tu..hehe
  12. Sebarang pertanyaan boleh tanya kat entry nih atau di FB..pertanyaan di cbox tidak akan dilayan..
  13. Tag 3 orang..orang yang kena tag tu, mesti tau pasal contest nih..
  14. * Teddy tu mesti ANAK BERUANG..tak leh teddy lain (^_^)..
  15. Due date contest nih: 10 January 2011.
  16. GUD LUCK *nih bukan syarat, keh~

ok2. aku pertaruhkan gambar ni okayy!! :)



teddy bear aku beli sendiri kat BM dengan harga rm60. nampak je kecik tapi mahal gila ar. bagi aku rm60 tu mahal la kan :P keh3. errr. suka sangat2 sebab warna dia pink. aku beli teddy bear ni masa bulan februari tahun 2008. masa ni baru je dapat loan mara. nama dia? err. aku tak letak nama pun. haha just kalau nak bezakan dengan yang lain, aku panggil bear pink la. aku banyak teddy bear okay! ni yang aku paling sayang sebab duit sendiri. kui3


tag:

ana mardia
lynna vavavoom
iceq. (letak beryl kau tuuu) haha!

nak join?? senang saja.. klik SINI

mudah kan?

ok2. itu saja. :D

nite!

9 comments:

Miza Yusof said...

good luck dan salam perkenalan dari miza :)

Ana Mardia said...

uyooo tomeinye bear fatin...insyaAllah ana join ok
tenkiu tag kami

Heidi Shafiq said...

aku xde teddy cmner?

Hellioz said...

kalau ganti teddy bear dengan musang hidup boleh?

haha~

hafidzah hafidz said...

aumm~ hehe..cute k..syarat semua okai..gud luck! ;)

NOOR FATIN said...

miza yusof: thanx! salam perkenalan :)

ana: hehe thanx! ok ana :)

heidi syafiq: amik je sapa2 pnya..kekekeke

hellioz: tak boleh kot..hahhaa

hafidzah: thanx!! :D

hans said...

gudluck

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

P/S : Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

NOOR FATIN said...

thanx hans!

~cAhAyA kEmUL!aAn~ said...

klau nk join tp xmo ltak banner ble??
coz ak nye blog mmg xde ruangan nk ltak banner..
lari tema blog ak nnt..
hahaha

ARTIKEL RAKAN BLOGGER