Monday, November 1, 2010

BLOG YANG TAK PERNAH BOSAN~~

salam.

esok je la aku tulis post pasal apa yang berlaku arini~ hee.. nanti2 la, penat tak abis lagi. heee

ok, aku sekarang rajin blogwalking. sgt2 rajin~ aiyark. best. baca blog2 orang ni. rasa tenang.
nak tau blog apa yang setiap kali aku lalu, aku tak pernah rasa bosan? nak tau tak???? keh3.







bukan nak bodek ke apa, tapi ikhlas dari hati yang suci, entry yang diorang publishkan sentiasa menarik tertarik dan tak pernah bosan. tak tau la kenapa. tak tau sapa junior sapa senior. tapi, bila aku sedih, bila aku moody, aku akan baca balik entry2 diorang, terutama hamzah. aku penah abiskan baca semua entry2 dia dalam masa beberapa jam! haha. pastu aku gelak sorang2 dan sedih pun ilang...hee..

dulu2 aku ada jugak suka sgt kat blog dua orang ni, tapi dua2 aku rasa dah tak aktif. lama tak jumpa blog diorang. satu, nama faiq, ada dalam facebook aku, foo faiq. xde pun link blog tu kat fb dia lagi..sob2. lagi satu shahrul azri kot, coretan hati setan ku. mana ye diorang pergi? keh3.

so aku dengan ikhlas hati tanpa meminta apa2 balasan, aku menjemput kawan2 semua, para blogger tak kira baru atau yang lama2, jom2, hiburkan hati korang dengan baca blog2 ni~ yang aku senaraikan tu haaaaa.. insyallah, mood anda akan kembali normal! keh3..

psst.. sarang platipus add aku la, cam tak percaya. hik3! :P




dan aku baru perasan, semua blog yang aku senaraikan adalah milik lelaki!

2 comments:

Cik SHiNJU said...

Heheh..geng2 'gay' coli merah tuh..
tambah lg dua org, Frodo n Mofasad..
Blog dorg mmg mghiburkan hati... :D

NOOR FATIN said...

hahaha tau xpee.. tapi memang best la kan! sgt terhibur walau byk perkataan coli..hahaa

ARTIKEL RAKAN BLOGGER