Saturday, November 13, 2010

OH SKYLINE YANG HEBAT!

salam!!

tadi keluar pergi kulim landmark central.. dengan rumate. kami decide nak tengok wayang. mula2 ingat nak tengok cite unstoppable tapi dah lama keluar rupanya cerita tu.. 4nov lalu.. haha dan akhirnya kami memilih utk tengok cite skyline!! yang baru je keluar kat pawagam semalam.. heeee *12/11/10*

berapa bintang aku nak kasi?? 99 dari 100 bintang boleh? gahaha,. best sangat la cerita ni. suspen sangat2, dan akan membuatkan korang terjerit2 sebab geram bila alien tu datang secara tiba-tiba, pijak kereta, muncul dekat tingkap, belit orang guna lidah. hahah! dan korang jugak akan terkejut sebab ada scene seorang pakcik membawa seekor anjing datang secara tiba-tiba. serius terkejut! haha

ok2, mari lihat gambar2 dalam cerita skyline. aku dapat dari SINI


SYNOPSIS!!

After a late night party, a group of friends are awoken in the dead of the night by an eerie light beaming through the window. Like moths to a flame, the light source is drawing people outside before they suddenly vanish into the air. They soon discover an otherwordly force is swallowing the entire human population off the face of the earth. Now our band of survivors must fight for their lives as the world unravels around them.











heronya sangat lah ensem! arghh, tengok hero ke tengok alien tu? gahaha, dua2! tapi last2 sekali ending dia, membuatkan semua terpegun.. whoaaaa,, kedengaran di dalam panggung. kah3. budak2 depan aku, satu line tu semua kawan2 agaknya, punya la ramai, siap tepuk2 lagi.. hahahaha! apa endingnya? rahsiaa.. apa kata korang tonton cerita ini dulu? hehe

18nov dah balik kemaman. so tak sempat la nak tengok cerita 2 Alam tu. agak2 best tak?ngeeee

8 comments:

siti fatimah said...

macam seronok jek dengar mmber dok cakap sal cerita ni ;)

aiZUDDin said...

pi r kat mesra mall dungun, dh ade TGV :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua dah torrent..best gambar ok

Matika Love 131020 said...

fuhhh semua gmbar2 gempak-gempak..

Encik Tikus said...

haha member pun ada cerita benda nie, dengar macam gempak

aleen aiden said...

sbenanye nak komen " waa..nak tengok jugakla nanti!"

patu bace komen brutalsolo,xbaek sungguh bliau..die dah torrent?arghh!!hu3 ;P

hamzah ian said...

citer ni tak best.. ending ntah pape gua tngk ari tu.. argh..

NOOR FATIN said...

siti fatimah: memang best! hehe

aizuddin: jauh la dgn chukai..huu

brutal: aiyarkk..hehe

matika: cite pn gempak2

en.tikus: memang gempak

aleen: tu la pasal..hik3

hamzah: wakakaka!! aku suka ending dia masa dia sapu2 muka pmpuan tu,,gee

ARTIKEL RAKAN BLOGGER