Thursday, November 4, 2010

OH SAYANGNYA!

salam!

salam

aku tengah sedih ni. tulis blog dalam mood sedih. sejak2 kak siah tak de, aku rasa sunyi sangat. nak study sangat pun tak de mood, isnin dah exam. direct sampai sabtu. jumaat je tak de exam. omg! entahlah. sunyi kot. hehe

ari selasa malam, kak ika sampai ke msi. dia la roomate aku yang paling aku sayanggggggggg, selain fiza, ecah dan kak yana. hehe setahun setengah dok dengan dia, 3 sem! dah terlebih kenal pun. kak ika pun dah tau aku macam na. apa aku buat, apa aku rasa, semuanya dia dah tau..heee..

aku dah sem 7, dia pun. tapi dia praktikal. aku dah praktikal masa sem 5 dulu. sama2 dah last sem. selasa malam dia sampai. kira-kira dah hampir 6 bulan kitorang tak jumpa! waaaa,, sangat lama kan.. sebelum ni paling lama pun cuti sem, 2bulan je. huhu ni lama........ rindu weyh! rindu gila. selalu msj, kalau ada kredit lebih, aku akan call dia! mana boleh berjauhan lama2. hehe

dan malam selasa tu, aku dan dia tido pukul 4 pagi. borak punya pasal. haha alahai. rabu pagi tu dia ada presentation utk intra. sekejap je, aku langsung tak boleh bukak mata pagi tu. hakhak! bayangkanlah, tak penah2 tido pukul 4 pagi, nasib baik la dah tak de kelas. huahua..

dan petang tu, kitorang keluar. rindu sgt2 nak keluar sama! so, saksikan gambar2 di bawah yang sempat aku upload, ngeh3. sebenarnya banyak gambar, tapi aku upload sikit2 je la okay. keh3



ni la MSI tercinta. UNIKL MSI KULIM KEDAH. hehe tempat aku menimba ilmu. dah 3tahun setengah rupanya aku dok asrama. dah 3tahun setengah rupanya aku di sini. sekejap je rasa.. keh3..

3 nov, hari terbuka unikl msi. aku tak pergi pun. pergi dating dgn kak ika ni. serba pink. kasut pun pink! haha lupa nak snap. kuang2. depan tu politeknik kulim. saja je nak bergambar sebab bas msi lalu. hehe

ni la kak ika. kakak kesayangan! hehe kitorang tengok wayang cite hindu HISS. best! seram! 18 ke atas je boleh tengok. huahua 5orang je dalam panggung. so nak menjerit pun malu la kan! hehe.. apa2 pun cite ni sangat2 best. cuma aku tak nak ingat malam ni, sebab aku tido sorang! haha


kitorang makan pizza pulak. kitorang amik sensasi set 5, rm19.55 termasuk tax. puas la makan. ada pizza dan spagetti! i likeee.. hehe

tempura prawn spagetti! hehe

ok, dua2 makan spagetti, sampai abiss.. hehe

suka sgt air tu..  pun suka. hehe

milk tea chocolate

:)


dan malam tadi, kitorang tido pukul 2 lebih. hehe borak lagi. ecah pun datang. ecah ni rumate aku gak dulu. setahun dok dengan dia. sekali dengan kak ika la. cuma dia dok dengan kak ika 2tahun tau. ehehhehe best sangat2! rindu sgt la kenangan lama.


ni gambar pagi tadi. kat nasi kandar K.K. sampai bila2 pun aku dah terbiasa sebut nasi kandar K.K. padahal dah lama tukar nama jadi nasi kandar pelita. ngeh3 kitorang pegi pejabat pos dulu pastu jalan kaki pegi makan nasi kandar, sms  suruh dia datang. hehe



kak ieka :)

kulim yang cerah. pagi tadi je. petang hujan lebat. hik3

ni gambar kami sebelum kak ika bertolak balik johor. waa..



dan sekarang? aku tinggal soranggggggg.. wuuuu. sedihnya. kenangan 3hari 2malam bersama kak ieka, takkan aku lupakan. sayang dia sangat2. dan bagi aku roomate tak semuanya jahat. mungkin sebelum aku dok dengan dia, aku benci sangat2 roomate aku. tapi sejak2 dok dengan dia, baru aku ta betapa happynya ada roomate..:)

thanx kak ika. nanti konvo kita jumpa tau. tahun depan la :P



psstt.. merindui kenangan sem3, sem4 dan sem6. sem 5 aku praktikal. muahaha.

4 comments:

mamaafzal said...

sedapnye spagetthi.afzal kalau dgn spagetthi sampai mukamasuk dlm pingan..hehe

sono said...

hye! nyibuksini sebab shoutmix takleh load

Encik Tikus said...

banyaknya makanan semua sedap sedap pulak tue isk Y,Y

NOOR FATIN said...

afzal: heheh tau xpe..sedap! keh3

sono: hehe thanx :)

tikus: haha terliur x? keh3

ARTIKEL RAKAN BLOGGER