Friday, November 12, 2010

PEMENANG CONTEST AKU SUKA MAKAN ADALAH....

salam!

ok, seperti yang dijanjikan, malam ini aku akan umumkan pemenang utk contest aku suka makan anjuran aku sendiri.gahaha. so berdebar2 tak? hik2. mula2 aku cakap nak pilih dua orang je pemenang., tapi aku jatuh cinta dengan 3 gambar pulak. so aku pilih 3 pemenang la ye. aku dah mention kan smlm? hik2..

hadiah dah beli, tinggal nak pos ja la. hehe. hadiah? MUG! tapi mug yang sangat comellllll.. dan aku beli utk orang yang comelllllllll.. thanx sebab bagi pic yang sangat2 comellllllll... semua comellll laa~ tak jadi beli frame atau tabung sebab xlawa, mug kat situ lawa2 dan aku rasa sesuai nak bagi pada mereka2 yang telah aku pilih ini.


aku dengan berbesar hatinya telah memilih :





*aku tak penah makan lagi kenny rogers. sebab kan gambar ini aku rasa nak makan sangat2. sumpah terliur!! thanx~~ i likeee.. insyallah lepas ni aku akan makan kenny rogers pulak..hehe*


*terliur lagi. oh tetiba rasa macam musim raya pulak. huhu. kuah itu mesti sedap sangat kan.. mahuuu.. dan gaya anda makan membuatkan gambar menjadi sangat menarik..hee*


dan akhir sekali..






*strawberry!!! auwww~~ baru je makan hari tu..keh3.. best.. dan awak dah buat saya terliur lagi!*


ok. itu tiga pemenang yang aku pilih. aku pilih dengan rela hati, tiada paksaan dari mana2 pihak dan segala keputusan adalah muktamad! insyallah kalau ada rezeki aku akan buat contest lain pulak. insyallah..

pada yang tak menang, gambar2 korang semuanya best2! tapi sebab budget tak cukup, xboleh la nak bagi semua menang kan? hehe :) apa2 pun thanx k!

kepada 3orang pemenang, sila add aku di facebook. fatin_uniklmsi@yahoo.com. send msj kat inbox, nak add pun tak ape, bgtau dulu sapa anda, aku akan approve. gahaha.

atau pun kalau yang xde facebook, antar je emel kat fatin_uniklmsi@yahoo.com.

okay??

sila sertakan nama penuh, nama blog, alamat rumah dan num fon utk dihubungi kelak. hari isnin aku akan post hadiah. cepat2 respon yaa.. kat facebook atau pun email.. kalau lambat.. hari isnin pun aku tak dapat lagi alamatnya, mungkin hadiah akan bertukar tangan... keh3..harap maklom :)

ok..salam.

8 comments:

secomelkukukakiku said...

wah !!! no 3.
i loikeee..
thanks fatin coz choosing me !.
thanks to pemenang !
hehehe :)

nurayunni said...

wah..tahniah

F~CiCAk said...

hadiah chantek woo~ hehe

ayu said...

tahniah pd yg menang....

wANieYZ said...

tahniah kepada pemenang

☻UsaGi NaNa☻ said...

congrats..perhh!!memg sdp tol pix mureka..hahahaha!!

N SuZiEaNnA.. said...

pewiiitttt..haha..thnx banget deh..haha..kredit pd yg amek gmbr tu gk.. :D. mlm skit i add u kt fb ok3, line berukband kt kg xok...sorry kalu lmbt sikit... tgh cuti2 msia skg..muahahaha

azieda razak said...

tahniah kepada pemenang...

ARTIKEL RAKAN BLOGGER