Thursday, November 11, 2010

CONTEST AKU SUKA MAKAN! ^__^

NI STICKY POST~ ENTRY BARU SILA SCROLL KE BAWAH~ SEKIAN :)

salam :)

dah lama aku berada di dunia blog ni~ macam2 contest dah aku masuk. hehe dan sekarang aku rasa tergerak hati pula nak buat contest. tujuan utama adalah untuk mengeratkan lagi hubungan silaturrahim bersama rakan2 blog yang selalu singgah kat blog ni~

fikir punya fikir, aku nak buat contest bab makanan! kenapa? sebab aku suka makan. haha sebab tu aku bagi nama contest aku suka makan! rasanya dah lama orang tak buat contest pasal apa2 yang berkaitan makanan kan? heeee

okay2. ni banner contest itu~
aku makan kueytiew sizzling!! nyum3~


syarat2nya adalah :

1) terbuka kepada semua blogger. tak kira yang dah menjadi follower atau tidak.. kalau nak jadi follower pun dialu-alukan :)

2) buat satu entry khas tentang contest ni. tajuk *contest aku suka makan!*

3) letak gambar korang dengan makanan. tak kira la apa saja. makanan yang korang suka makan. pizza ke, mee goreng ke, donat ke, apa2 je la, masakan ibu ke. asalkan makanan. nak letak lebih dari satu gambar pun tak apa :) maximum 3orang dalam setiap gambar :)

4) gambar dinilai mengikut kreativiti dalam gambar, suasana dan membuatkan aku terliur melihat makanan itu! sopan ke tak time makan, rakus ke, aku tak kisah. haha!

5) lepas dah siap entry tu, copy paste link contest tu dan paste kat ruangan komen :)

6) kalau boleh letak la banner kat sidebar blog anda, tak paksa pun. cuma kena alert la dengan masa apabila keputusan diumumkan..

7) tarikh penyertaan bermula dari 16 oktober 2010 sehingga 11 november 2010!
12 november aku akan umumkan keputusan :)

8) hadiah yang menarik menanti pemenang pertama dan kedua, insyallah, frame gambar yang comel atau tabung yang comel atau insyallah, akan diberitahu kelak, bila menang nanti.. :) mungkin hadiah lain ke yang lebih menarik~ hihi

9) hadiah akan ditambah dan lebih menarik jika aku menerima banyak penyertaan :)



ok! mari2 join contest ni~ thanx banyak2 kepada semua~ kalau ada apa2 pertanyaan, boleh tanya :)


pada yang telah join, sila lihat nama anda di SINI :)

salam.

61 comments:

N@di@ said...

http://nadia1589.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

nadia join :) im da early bird ke hahahha gopoh sungguh ^__^

Noor Liana Johari said...

wallaaaa
fatin wat contest
bley join ah gini...hehe

NurSolehah said...

saya join......

http://miraclesoflifeonline.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

NOOR FATIN said...

nadia dan solehah: thanx!

liana: jom2~ heee

N@di@ said...

NADIA UPDATE CKIT HEHEHEHE :)
KASI FATIN LAGI TERLIUR HAHAHA

Solihin Zubir said...

cambesh je contest nie..
sy pon suka makan jugak.. hehe..

NaDic said...

sy suka contest ini sgt!! sbb suka makan sgt!! haha.. so nanti saya join ye.. ^_^

zaikulim said...

salam perkenalan dari zai

zai join arr

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

NOOR FATIN said...

nadia: wah2,, haha thanx :D

solihin: meh la join :)

nadic: ok nadic! :)

zaikulim: thanx!

Nieylicio Kerolicio said...

Nys join yer

http://kerorokeroppi.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

MiSs TOrA said...

hehe nti tora nk godek3 pix or amek pix ddgn makanan k =) insyallah akn join ye =) wait for me

NurSolehah said...

boleh ke masukkan pict makanan je??

Luna Chempaka said...

fatin !! da join daahhh..
terjah dekat sini >>
http://lunachempaka.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

NOOR FATIN said...

nys: thanx!

miss tora: OK :D

nur solehah: boleh je, sekeping pun jadi la, tapi mesti la ada gambar kita dengan makanan. nak letakkan gambar sampingan makanan je bleh la :)

luna: ok! thanx!

aMyErInAiMiE said...

ok fatin. erin dh join.klu ade yg xlengkap or salah..btau yer?tq!!

http://eringilegambar.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

tulisan kemas said...

ajeem nak masuk !! nak masukk !! tunggu ajeem wat entry nnti tauu >__<

Lynna said...

http://lynnavavavoom.blogspot.com/2010/10/kontes-aku-suka-makan-huahua.html

aku dh join.. lalalal~

☻UsaGi NaNa☻ said...

ak join nih..hahahhah~~

jgn gelak k..

http://usaginana.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

wANieYZ said...

hai..salam perkenalan...

saya join contest awak yer...

wANieYZ said...

hai..salam perkenalan...

saya join contest awak yer...

http://smileyugly.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

azieda razak said...

salam...
sy dpt tau contest ni dr wanieyz...

sy da join

http://nonzerocontest.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

saperakue said...

buk...
udah join ya

http://saperakuepart3.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

N SuZiEaNnA.. said...

nak join

:D

http://yuyunnaqura.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

N SuZiEaNnA.. said...

nak join

:D

http://yuyunnaqura.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

nada hanis said...

betul suka makan ni ! aumm

NOOR FATIN said...

nada: jom2! hee

Enna Banana said...

enna joined!

http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

NOOR FATIN said...

enna: penyertaan ditrima :) thanx join!

Cik Su said...

gila best..tapi cik su tak cukup kreatif..haha..ape hadiah nyer

POSH76 said...

cam bess ajer

POSH76 said...

cam bess ajer

NOOR FATIN said...

cik su: mula2 buat contest ni, sy plan nak kasi hadiah tabung atau pun frame gambar yang comel.. heeh tapi tak tau lagi..mungkin tukar hadiah kot :)insyallah..huhu

posh: jom2!

Heidi Shafiq said...

peh.. klaka la contest ni.. :D

NOOR FATIN said...

heidi: jom la join..heee

toblerone said...

http://akuspees.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

sy join ye :)

toblerone said...

http://akuspees.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

cik fatin.. sori ye..ni link latest..link sblom ni ad mistake cket tpaksa diedit baru..sori ye

kalau ad kekurangan feel free 2 inform me ya :)

< Layla Talya > said...

adeq join jugak ni .....
hehehe.. :)))


http://blogadeq2306.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

NOOR FATIN said...

thanx toblerone n layla :D

LILY ELISA said...

http://lilyelisaabubakar.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

dahh join dahh ! seronok :)

nurfarahin wahid said...

http://lolypopchocolate.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

NOOR FATIN said...

thanx lily n farahin :D

PrINCeSz YaNa said...

dah join

http://qaqakmulamembebel.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahhh,, contest dengan makanan.. i'm the food lover as well..:)

einaz shah rizal thomas said...

pin,pin.pon, poon..!.
jalan-jalan jumpa belog ni.
hai! owner belog.

love einaz!

Cute MuM said...

salam..
Cute Mum dah join..
http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html
TQ..

NOOR FATIN said...

yana: thanx! :)

fifiey: jom join!

cute mum: thanx :)

Finaz Jaafar said...

saya da join!!!
cekitaut yerr..
thnks for inviting=)
rajin2 la ke blog sy..hehe
http://nieynasz.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

ncuplalala said...

here it is ;)) thank you bebeh ! ^^

http://lalalancup.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

repubLik.haTiku said...

http://republikhatiku.blogspot.com/2010/11/contest-ak-suke-makan.html


itu link dr sy.
sudah join ini contest.
harap2 consider lar ye..
=]

Memo_Hazel said...

cik Fatin, memo join.

http://memohazel.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

deno said...

deno join jgk! (^_^)

http://dayangdeno.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

Ms. MieRa said...

http://sweetinluve.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

ms.miera first time joint GA nih.... baru mencuba nsb!......
:)

Mark Peace said...

http://napieh.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

contest ni best.. sbb tu mau join..

nor fairuz said...

salam fatin,nak join jugak contest!!!!

http://sepekathazelnutfairuz.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

NUR FASEEHA SABIRAN said...

salam fatin =)
syer join ea

http://ouchiha.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

secomelkukukakiku said...

saya join contest ni taw.

even tggal satu hari jeh :)


http://fryrehanna.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

iEn said...

say pun suka makan jugak =)))

http://virgein.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

nyum! nyum! slurrrpppp!

hihi

erk!

ops...sorry

=P

ayu said...

sy dah join
ni link sy:http://sweethoney-ayu.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

juliet. said...

saya dah join, last minute sebab line problem laaa.. hehee

ni link..
http://orangechantek.blogspot.com/2010/11/contest-aku-suka-makan.html

ade pape gtau yee..anyway, sy mmg follower awk..hehee

KERBiL said...

wah, agak interesting.

nyway nice blog.
i'm following u,
and if dont mind,
feel free to follow mine :)

nur said...

join.... :)

http://nurdea.blogspot.com/2010/12/contest-aku-suka-makan.html

follow u...hit me back plz... :)
tq... :)

ARTIKEL RAKAN BLOGGER