Sunday, November 7, 2010

DEMAM FINAL EXAM~!

salam.

sebelum aku sambung study, aku nak update blog jap. kejap je. haha aku janji japgi aku sambung study balik..weee

esok bermulalah final exam bagi budak2 unikl msi.. yeah! sampai 16 nov. lepas tu cuti sem! yeayy!! dan ini adalah sem terakhir bagiku. makanya kena struggle habis-habisan sampai ke tulang hitam!

slip exam aku~ wee.. 5paper siot. pengsan. haha! dah la direct pulak tu..adesss...

aku nak ucapkan good luck kepada semua pelajar2 yang dah habis final exam, tengah final exam dan bakal menempuh final exam! perang habis-habisan dalam dewan exam! jangan mengalah! buat yang terbaik okay??

STOP EXAMS = SAVE TREES.

gahaha. aku nak tulis benda ni dalam paper final kalau aku tak dapat jawab! hik3..



aku tak tau apa yang terjadi sebab aku kerap sangat2 dapat friend request. kenapa ya? aku pelik. aku tak letak pun emel ke facebook ke dalam blog, dalam mana2 website pun xde. tapi orang tak henti2 add aku. kalau aku bukak mesti ada 5. adess. tak de mutual friend pulak tu.. aduh. bagi orang lain mesti cakap, ala biasalah. org add. kalau tak kenal, ignore je. tapi bagi aku, ini luar biasa!! hahahah.. sejak aku berkecimpung dalam dunia facebook, belum penah orang ramai2 add aku macam ni.. xpernah. sebab tu aku kata luar biasa!! keh3.. ada 2,3 orang je kot aku approve, yang lain2 aku hidden kan.. hik3 takot nak approve orang. risau. =,= mulalah aku fikir lain. dem!




ok la, wish me luck ok!! semoga aku dapat menjawab paper final dengan hati yang tenang!! hee..


GOOD LUCK!!


bila ntah nak berpisah dengan facebook? final exam jeles weyh!

6 comments:

meeranamera said...

gud luck :) dup dap dup dap... heeee~

edaolala said...

gudluck :D

NOOR FATIN said...

thanx miera n edaolala! :)

saperakue said...

fatin!! gud luck~~ akoo ada 8 paper =_=!

Encik Tikus said...

orr budak unikl. btw gudluck 4 ur exam

NOOR FATIN said...

atie: thanx! gdluck! byknyaaaa..=,=

encik tikus: hehe thanx ya!

ARTIKEL RAKAN BLOGGER